Showbiz

Marius Elisei, primele declarații despre noua lui iubită. Unde s-au cunoscut și de cât timp sunt împreună: „Oana știe de la Isabela”

schedule 27 sept. 2023, 10:13

Marius Elisei, primele declarații despre noua lui iubită. Unde s-au cunoscut și de cât timp sunt împreună: „Oana știe de la Isabela”
Sursa foto: Instagram Marius Elisei

Marius Elisei și-a luat inima în dinți și a vorbit despre noua sa parteneră de viață, la trei săptămâni după ce au decis să formeze un cuplu. Ce a povestit despre femeia care a reușit să îi fure inima!

Marius Elisei, primele declarații despre noua lui iubită

Marius Elisei și-a găsit liniștea în brațele unei femei, după o lungă perioadă în care a stat singur. Fostul partener de viață al Oanei Roman și-a confirmat relația zilele acestea, dar a preferat să nu dea detalii imediat după aceea. Fiica lui Petre Roman a aflat și ea de noua lui relație și le-a spus fanilor săi de pe rețelele sociale că se bucură pentru tatăl fiicei sale, urmând ca la câteva zile distanță chiar el să dea detalii despre ceea ce se petrece în viața sa.

Bărbatul este foarte fericit și chiar dacă nu a mai purtat vreo discuție înainte cu persoana alături de care trăiește la momentul actual, aceasta a reușit să îl cucerească din prima clipă. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut recent la petrecere, într-un grup, au început să vorbească și au realizat că au foarte multe lucruri în comun. Sunt împreună de pe data de 6 septembrie și fericiți unul în preajma celuilalt.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.”, a declarat Marius Elisei în cadrul unei emisiuni TV, conform wowbiz.ro.

De asemenea, Marius Elisei a ținut să precizeze faptul că deși au trecut doar trei săptămâni de relație, s-au întâmplat foarte multe lucruri. Având în vedere că și-a văzut fiica în această perioadă, a fost sincer cu ea și i-a vorbit despre noua lui iubită care lucrează în domeniul medical și care iubește copiii, urmând ca Oana Roman să afle toate aceste informații chiar de la copilul lor.

„În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calma și iubește copiii. Ea lucrează în domeniul medical.”, a mai zis fostul soț al Oanei Roman.

Mai apoi, fostul soț al vedetei a povestit că atât el, cât și actuala sa parteneră au avut o viață care i-a pus serios la încercare și de pe urma căreia au avut multe de învățat, motiv pentru care acum nu face altceva decât să o protejeze de toate răutățile din jur. Mai mult de atât, Marius Elisei a spus că este o diferență de 10 ani între ei, că nu a mai fost căsătorită până acum și că, din punctul său de vedere, caracterul este cel mai important în acest caz, pentru că fizicul se poate modifica destul de ușor în lumea în care trăim.

„Atât eu cât și am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a mai povestit Marius Elisei, potrivit sursei citate anterior.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---