Showbiz

Irina Rimes, despre certurile din relație. Cum depășesc ea și David Goldcher momente dificile: „Important e cum...”

schedule 22 iun. 2023, 12:32

Irina Rimes, despre certurile din relație. Cum depășesc ea și David Goldcher momente dificile: „Important e cum...”
Sursa foto: Instagram Irina Rimes

Irina Rimes a povestit cum reușesc ea și partenerul ei de viață, David Goldcher, să depășească discuțiile în contradictoriu. Certuri există și în relația lor, dar cel mai important este, cel puțin pentru ea, cum reușesc să treacă peste ele și ce învață din acestea.

Irina Rimes, despre certurile din relația cu David Goldcher

Irina Rimes a fost mereu foarte discretă, când a venit vorba despre viața sa personală. S-a afișat rar sau aproape deloc cu foștii ei partenerii de viață și nu a vorbit aproape deloc despre aceștia. A preferat să le prezinte oamenilor povestea sa de viață prin intermediul muzicii, dar în relația de față, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit, semn că este ceva foarte serios între ei.

Aceștia nu doar că se afișează împreună, dar și călătoresc foarte mult, împărțindu-și viața între România și Franța, țara lui de origine și tot cea în care s-au și cunoscut. Cântăreața vorbește liber despre ceea ce se petrece între ei, nu mai păstrează secretele la fel de bine ca înainte și se bucură că a venit în viața sa un bărbat cu care să poată face toate aceste lucruri, având în vedere relațiile eșuate pe care le-a avut și care, până la urmă, nu i-au adus fericire, ci doar niște melodii iubite de o țară întreagă și cântate vers cu vers de fani, la concertele ei.

„Încă învățăm să delimităm viața personală de cea profesională, dar nu prea reușim. Poate la un moment dat o să ne iasă. Muncim foarte mult împreună, încercăm să ne ridicăm unul pe altul și, mai ales, ne inspirăm unul pe celălalt, iar asta e cel mai important. Să sperăm că în numărul viitor vă voi putea spune că am reușit această delimitare”, a declarat Irina Rimes, pentru viva.ro.

De curând, în cadrul unui interviu pe care Irina Rimes l-a acordat, a vorbit și despre certurile pe care le au și ei, ca orice cuplu normal, de la tot felul de lucruri. Este de părere că nu este important faptul că acestea există, ci felul în care reușesc să treacă peste momentele mai puțin plăcute din relația lor, dar mai ales despre ceea ce reușesc să învețe din întâmplările respective la finalul zilei. În situații precum aceasta, Irina Rimes spune că empatia și spațiul pe care i-l oferă celui de lângă ea joacă un rol foarte important.

„Desigur, dar cred că este ceva normal(n.r. să existe certuri în cuplu). Important e cum trecem peste ele și, mai ales, ce învățăm din ele. Practic, și cred că e valabil în orice fel de relație, când apar divergențe de genul ăsta, spațiul și empatia sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să i le oferi celuilalt”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---