Showbiz

Florin Salam, acuzat că a dat țeapă unor miri: „Eu i-am cerut să facem contract, dar el a spus că...”

schedule 30 ian. 2024, 09:59

Florin Salam, acuzat că a dat țeapă unor miri: „Eu i-am cerut să facem contract, dar el a spus că...”
Sursa foto: YouTube BARBU EVENTS

Florin Salam este implicat într-un nou scandal. Cântărețul de manele este acuzat că a dat țeapă unor miri.

Florin Salam, acuzat că a dat țeapă unor miri

Florin Salam a reușit să atragă toată atenția asupra lui zilele acestea, după ce a fost acuzat de o femeie că ar fi agresat-o într-o cameră de hotel. Manelistul a negat toate acuzațiile care i s-au adus, spunând că i s-a înscenat totul și că dama de companie ar fost adusă în camera sa și lăsată acolo pur și simplu.

Avocata lui a intervenit și a explicat că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat cu adevărat, ea ar fi trebuit să ia măsuri încă de pe atunci, nu să apară dând declarații la două săptămâni distanță de la presupusul incident.

Recent, el a fost implicat într-un nou scandal. Un bărbat, pe numele lui Marius, l-a acuzat pe cântărețul de manele că i-ar fi dat țeapă lui și partenerei sale de viață chiar în ziua nunții, unde era chemat să cânte. Din câte a povestit chiar el, în cadrul unei emisiuni televizate, i-ar fi plătit lui Florin Salam un avans de 4000 de euro.

De asemenea, a precizat faptul că i-a cerut acestuia să semneze un contract, moment în care s-a lovit de un răspuns negativ, pe motiv că nu este nevoie, așa că a mers pe încredere în cele din urmă. Mai apoi, nu a reușit să ia legătura cu artistul, dar nici nu a mers la poliție, pentru că pur și simplu nu și-a dorit să meargă atât de departe, dar și-a propus să îl dea în judecată, cu scopul de a-și recupera suma de banii pe care manelistul i-o datorează.

„Am un mic video. Acolo apare concret Florin Salam și fostul impresar. În videoclipul acela spune că, după ce i-am dat suma de 4.000 euro, vor veni la prima strigare, vor veni la nuntă imediat. Scria ceva ce a notat el(n.r. pe o foaie arătată de Florin Salam în clipul respectiv), data nunții, numele lui ginerică, al soției mele, nașilor, locația. Eu i-am cerut să facem contract, dar el a spus că nu este nevoie, pentru că va veni 100% sigur.
Am mers pe încredere. N-am reușit deloc să iau legătura cu Florin Salam. Nici managerul lui nu vrea să-mi dea voie să vorbesc cu el. La poliție încă nu m-am dus, n-am vrut să ajung. Am de gând să-l dau în judecată să îmi recuperez banii. Vreau să o terminăm frumos”, a declarat Marius, mirele, conform wowbiz.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---