Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, iar rețetele sale ajung imediat să fie virale pe social media. Chef-ul deține un restaurant în Capitală și cunoaște foarte bine fiecare detaliu din această industrie.
Recent, Scărlătescu a dezvăluit un secret din domeniul în care activează și i-a sfătuit pe urmăritorii săi să fie foarte atenți atunci când vine vorba de alegerea restaurantului în care mănâncă. Chef-ul a povestit în podcastul lui Mihai Morar cum patronii de restaurante își păcălesc clienții, oferindu-le cu totul altceva decât ceea ce scrie în meniu.
Mai mult, Scărlătescu i-a îndemnat pe internauți ca, înainte de a intra într-un restaurant, să meargă în spate, în zona de depozitare a gunoiului, pentru a vedea calitatea produselor oferite în farfurie.
Citește și:
De ce și-a închis Scărlătescu restaurantul din Capitală
Cătălin Scărlătescu, despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi la cuțite și despre nuntă
„Dacă vrei să te convingi că mănânci ceea ce scrie în meniu, mergi mai întâi în spate, la gunoi. Vezi ambalajele de acolo și o să te convingi cât de mult ești păcălit, mințit”, a spus Cătălin Scărlătescu în podcastul Fain si Simplu, moderat de Mihai Morar.
Citește continuarea pe Kudika.ro.