Showbiz

Cine a câștigat Chefi la cuțite 2023: „Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni”

schedule 21 iun. 2023, 08:36

Ediția de seara trecută a emisiunii Chefi la cuțite 2023 și, totodată, cea în care a fost desemnat câștigătorul. Iată cine a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine a câștigat Chefi la cuțite 2023

Chefi la cuțite sezonul 11 a ajuns la final. Ediția de seara trecută a fost una plină de emoții și de tensiuni atât pentru cei trei jurați, cât și pentru finaliștii care au sperat ca premiul cel mare să fie al lor. O singură persoană dintre ele a ridicat trofeul deasupra capului, fiind vorba despre Nina Hariton care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și care a intrat în concurs cu gândul de a câștiga.

Marea câștigătoare Chefi la cuțite 2023 are doar 31 de ani, provine din Republica Moldova și lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de mai bine de opt ani și unde este extrem de fericită. Nina nu muncește în bucătărie, așadar, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci gătește doar pentru familie și prieteni, dar a în trecut a făcut-o. A lucrat timp de cinci ani în restaurante renumite care o solicitau foarte mult și a decis să renunțe la pasiunea ei, pentru a avea mai mult timp pe care să îl petreacă alături de fiul ei.

Mereu i-a plăcut să invite oameni la ea și să pregătească farfurii frumoase. Crede că a ajutat-o foarte mult să ajungă aici și faptul că a studiat un an gastronomia franceză, reușind în felul acesta să aibă un gust mai rafinat în bucătărie. Deși avea experiență, tot a a avut emoții și se bucură extrem de tare că ea a fost marea câștigătoare a acestui sezon.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim. După un an de experiență și un an de studii în gastronomia franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am o experiență puternică, adică eu sunt mândră de experiența mea, evident că am emoții”, spunea câștigătoare la audiții.

Încă de la audiții, Nina Hariton a reușit să îl impresioneze pe Sorin Bontea care i-a acordat cuțitul de aur, moment în care femeia i-a promis că vor ajunge până în finală. Nu doar că a ajuns până la capătul concursului, dar l-a și câștigat demonstrând că este o concurentă ambițioasă, talentată și determinată.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---