Showbiz

Andreea Marin s-a luptat cu depresia. Cum a depășit cele mai grele momente din viața sa

schedule 06 apr. 2023, 11:27

Andreea Marin s-a luptat cu depresia. Cum a depășit cele mai grele momente din viața sa
Sursa foto: YouTube TVR

Andreea Marin, ca orice om, a avut și perioade mai puțin bune și mai puțin frumoase în viața sa, dar nu s-a temut niciodată să discute despre lucrul acesta cu oamenii care o cunosc și care o urmăresc de o viață. De asemenea, a povestit și cum a reușit să depășească situația. Iată declarațiile sale.

Andreea Marin, despre lupta cu depresia

Cele mai multe dintre persoanele publice de la noi, obișnuiesc să își afișeze pe internet viețile perfecte, pline de momente frumoase și de fericire, dar nu este și cazul Andreei Marin. Prezentatoarea a preferat mereu să le arate admratorilor ei cum este cu adevărat, deși în cele mai multe dintre cazuri, viața sa nu a fost una roz. Nu a vrut să le vândă iluzii, ci să îi ajute să o cunoască fix așa cum este ea.

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Andreea Marin a adus în discuție perioada în care s-a luptat cu depresia, recunoscând că nu ar fi reușit să treacă peste fără ajutorul lui Dumnezeu, care i-a dat puterea de a merge mai departe, deși simțea că nu mai poate continua în felul acela. Ei bine, ea și-a amintit cum simțea că are pe cineva alături de ea, chiar dacă fizic nu era nimeni acolo.

”Am trecut și eu prin depresia mea, prin porția mea de viață trăită mai greu, dar, cumva, mulțumesc lui Dumnezeu pentru forța pe care mi-a dat-o de a mă reconstruit și de a merge mai departe. Există așa, cineva cu mâna pe umărul nostru, de acolo de sus, nevăzut, dar pe care îl simțim mereu”, a declarat Andreea Marin, conform spynews.ro.

Acela a fost și momentul în care și-a dat seama că nimic nu este posibil fără ajutorul lui Dumnezeu, pe care o vreme l-a renegat, dar la care s-a întors când a ajuns într-un punct dificil din viața sa, precum cel în care s-a luptat cu depresia. Ei bine, Andreea Marin a trecut prin toate acele clipe greu de îndurat, dar a înțeles după aceea faptul că totul s-a întâmplat cu un scop, pentru ca mai apoi să aibă parte de o viață frumoasă și împlinită. Mai mult de atât, odată cu trecerea timpului, și-a dat seama că singurul care i-a fost mereu alături era Dumnezeu, dar că nu a avut ochi sa vadă.

”Desigur (n.r a fost supărată de Dumnezeu), eram doar un om, un omuleț la vremea aceea și nu avea capacitatea de a înțelege o durere atât de mare. L-am negat pe Dumnezeu pentru un timp, peste ceva vreme, poate un an sau doi, mi s-a întâmplat să trăiesc, la proporții mai mici o neîmplinire, o durere, nici nu-mi mai amintesc ce a fost, dar știu că, fără să-mi propun, în mod spontan am spus „Doamne ajută”, mi-am dat seama că Dumnezeu a fost cu mine în orice moment, aștepta doar să-mi revin, să am capacitatea de a înțelege că el nu a plecat niciodată de lângă mine, de atunci nu ne-am mai despărțit”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---