Showbiz

De ce s-au despărțit deja Dinu Maxer și noua lui iubită: „Acest lucru a afectat-o”

schedule 04 mai 2023, 11:18

Dinu Maxer părea că și-a găsit liniștea în brațele noii sale partenere de viață, la scurt timp după divorțul de Deea, dar noua lui relație nu a durat decât câteva zile. Ea a fost cea care a decis că este mult mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui, iar artistul a explicat cum s-a ajuns într-o asemenea situație. Iată ce a povestit!

Dinu Maxer, despre separarea de iubita sa

Dinu Maxer și mama copiilor săi, Deea, au decis să o ia pe drumuri diferite, după aproximativ 18 ani de relație. Nimeni nu ar fi crezut vreodată că vor ajunge în punctul acesta al vieții lor, dar din câte a povestit chiar artistul se pare că au avut mai multe încercări de a salva căsnicia, doar că fiecare încercare a fost una eșuată, deși ambii și-au dorit să le fie bine, mai ales de dragul copiilor lor, pe care Dinu Maxer nu și i-a dorit, din cauza traumelor din trecut, dar pe care i-a făcut de dragul femeii de care se îndrăgostise și alături de care a trăit multă vreme.

Din luna martie a acestui an, ambii au știut că nu mai pot face nimic pentru căsnicia lor, așa că au divorțat oficial. Mai apoi, fiecare a încercat să își vindece rănile în felul lui, iar Dinu Maxer a decis că a venit vremea pentru o nouă relație, deși a fost judecat că este mult prea devreme pentru asta, relație care a durat câteva zile.

Având în vedere că el și Ada, cea cu care forma un cuplu, s-a depărțit, oamenii care îl urmăresc de a ani buni au simțit nevoia de niște explicații și au dorit să afle care este motivul pentru care s-a ajuns într-o asemenea situație, iar el invitat fiind în platoul unei emisiunii a făcut câteva declarații sincere despre motivele separării. Ei bine, se pare că Ada a fost afectată de toate comentariile răutăcioase și de știrile false, fiind prea mult pentru ea, având în vedere că nu era persoană publică.

“Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea … (…) Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu (…) Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost?! Nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.”, a declarat Dinu Maxer, pentru Prima.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---