Showbiz

Anda Adam, detalii despre nunta cu Joseph Mohaci. Ce a povestit despre marele eveniment: „La noi nu se fură mireasa”

schedule 20 nov. 2023, 12:18

Anda Adam, detalii despre nunta cu Joseph Mohaci. Ce a povestit despre marele eveniment: „La noi nu se fură mireasa”
Sursa foto: Instagram Anda Adam

Anda Adam a dat câteva detalii despre nunta cu Joseph Mohaci, pentru care ambii fac pregătiri intense. Ce a povestit vedeta despre una dintre cele mai importante zile din viața lor!

Anda Adam, detalii despre nuntă

Anda Adam este nerăbdătoare pentru ceea ce urmează să se întâmple în viața sa și a partenerului ei de viață, Joseph Mohaci, anul viitor. Cei doi au făcut deja cununia civilă acum ceva vreme, dar s-au întâmplat foarte multe lucruri între timp și nu au mai apucat să o facă și pe cea religioasă. Vedeta știe foarte bine cum își dorește să arate ziua cu pricina și chiar dacă nu se căsătoresc anul acesta, au început pregătirile încă de pe acum.

Recent, artista a acordat un interviu sincer, în care a dat detalii despre nunta cu Joseph, bărbatul pe care este recunoscătoare că l-a cunoscut și că a devenit parte din viața sa. Aceasta a fost foarte ocupată în ultimele luni, fiind mai tot timpul plecată, dar și-a promis că își va face timp și pentru organizarea nunții, fiindcă și ea ca orice femeie își dorește ca totul să iasă perfect, când va îmbrăca rochia de mireasă și va păși în fața altarului.

Anda Adam a dat și din casă, dezvăluind că soțul ei va filma un nou film alături de Codin Maticiuc, dar fără a spune clar despre ce este vorba, pentru că este un proiect despre care nu au voie să dea detalii.

”În primul rând vom face și noi nunta, pentru că nu am apucat, din cauza lucrurilor pe care le-am pus pe hârtie, plecări la filmări, prin țară, dar pe lângă nunta pe care dorim să o planificăm să iasă totul perfect și să fie wow, mai avem niște proiecte. Soțul va filma un nou film, tot alături de Codin Maticiuc, dar și mai multe proiecte despre care nu putem să vorbim momentan”, a declarat Anda Adam, pentru spynews.ro.

Nici despre nuntă nu știe prea multe lucruri, în afara faptului că va avea loc anul viitor și că nu se va fura mireasa, deoarece nu i se pare în regulă ca ea să lipsească de la propriul eveniment.

”Nu putem să vă dăm detalii, că nu le știm nici noi. Cel puțin va fi o nuntă religioasă. Ceea ce pot să vă spun sigur e că nu se va fura mireasa, mai degrabă mirele, dar mireasa nu. Mi se pare aiurea să lipsești de la propriul tău eveniment atât de special, să lipsești o oră din alea câteva ore care înseamnă nunta, nu, nu. La noi nu se fură mireasa”, a mai zis ea, pentru sursa citată anterior.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---