Showbiz

Romică Țociu, nervos pe Aris în America Express. Schimb de replici dur între aceștia: „Te-am scuzat, te iubesc!”

schedule 18 dec. 2023, 10:14

Romică Țociu, nervos pe Aris în America Express. Schimb de replici dur între aceștia: „Te-am scuzat, te iubesc!”
Sursa foto: YouTube America Express

Romică Țociu s-a supărat foarte tare pe fratele Alexiei Eram. Ce afirmații făcute de Aris l-au deranjat și ce s-a întâmplat, în momentul în care echipele lor au dat dat una de cealaltă, în cursă!

De ce s-a enervat Romică Țociu pe Aris

S-au încins spiritele la America Express între doi concurenți care s-au înțeles destul de bine până acum și care nu au avut nimic de împărțit. Romică Țociu s-a declarat total deranjat de unele dintre afirmațiile pe care le-a făcut Aris, la finalul primei etape din Argentina.

Într-o oarecare măsură, Aris și-a justificat votul spunând că alege să voteze cea mai slabă echipă din competiție, pentru a intra în cursa pentru ultima șansă și anume cea formată din Cătălin și Romică Țociu. Îndrăgitul actor nu a putut trece deloc cu vederea cuvintele sale dure, iar la începutul ediției de seara trecută a ținut să îi amintească fratelui Alexiei Eram că a greșit și că s-a grăbit să tragă concluziile.

Romică Țociu și-a spus oful, în fața tuturor concurenților și a prezentatoarei, după care i-a transmis tânărului că nu are nimic neapărat cu el, că l-a iertat deja pentru tot ce a zis.

„Pe voi nu sunt supărat... Aris să-și reevalueze exprimarea de data trecută... în care a votat o echipă mai slabă. Taci din gură! Ai greșit într-o oarecare măsură. Te-am scuzat, te iubesc!”, a declarat Romică Țociu.

Aris Eram a avut și el ceva de zis în apărarea sa. Acesta a recunoscut că a greșit, dar a zis mai apoi că a fost mai bun decât el, iar în clipa în care echipele lor s-au întâlnit în cursă, a mai avut loc un schimb de replici dur, semn că discuția pe care au avut-o la primele ore ale zilei nu a fost trecută cu vederea atât de ușor. Din păcate pentru echipa formată din Cătălin și Romică Țociu, frații Eram au ajuns înaintea lor la Irina Fodor și au intrat în jocul pentru amuletă, pe care l-au pierdut în fața Giuliei și a lui Vlad Huidu.

„N-am zis mai slabă! Am zis: mai puțin puternică. Am greșit puțin, da, dar am fost mai bun decât tine”, a zis Aris mai apoi.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---