Showbiz

Cătălin și Romică Țociu, ajutați de un polițist în America Express. Concurenții, surprinși de gestul său: „Asta înseamnă valoare”

schedule 29 nov. 2023, 09:55

Cătălin și Romică Țociu, ajutați de un polițist în America Express. Concurenții, surprinși de gestul său: „Asta înseamnă valoare”
Sursa foto: YouTube America Express

Cătălin și Romică Țociu au primit ajutor din partea unui polițist în America Express, iar momentul a fost unul pe care sigur nu îl vor uita niciodată și care, bineînțeles, a fost un avantaj pentru ei în cursă, mai ales că se grăbeau și își doreau să ajungă primii la Irina Fodor.

Cătălin și Romică Țociu, ajutați de un polițist în concurs

Emisiunea Express le dă concurenților care au rămas în joc adevărate lecții de viață. Localnicii reușesc să îi impresioneze de fiecare dată cu bunătatea de care dau dovadă și cu toate gesturile pe care le fac pentru ei, în momentele în care se așteaptă mai puțin. Cele mai emoționante momente sunt, de regulă, cele de la cazare, când echipele vorbesc cu oamenii, împărtășesc povești și află lucruri despre ei la care nu se așteptau.

Ei bine, nu doar atunci au parte concurenții de lecții din partea localnicilor, iar Cătălin și Romică Țociu au primit ajutor din partea unui polițist, care i-a „escortat” și i-a ajutat să ajungă mai repede spre următoarea misiune și având în vedere traficul, dar și faptul că alte echipe le-o luaseră înainte, acest lucru a fost un mare avantaj pentru ei.

Totul s-a întâmplat, imediat după ce au plecat de la fabrica de pălării unde au lucrat, ideea de a opri un om al legii fiind cea mai bună pe care ar fi putut să o ia. Actorul a fost profund impresionat și nu s-ar fi așteptat să trăiască și asta pe „Drumul Aurului”, dar a vorbit cu zâmbetul pe buze despre gestul total neașteptat făcut de bărbatul care parcă intrase cu ei în cursă și își dorea să câștige.

Deși au avut un asemenea avantaj, nu ei au fost cei care s-au clasat pe prima poziție, ci Laura Giurcanu și partenera sa, Sânziana Negru, care și-au asigurat locul în cea de-a șaptea etapă și care se vor bucura de câteva zile libere și mai ales liniștite.

„Am oprit un polițist. Am oprit vreo 3-4 mașini. Nu se poate. După care a venit cineva care pleca din fabrică și a zis „Hai că vă duc eu”. Polițistul zice: „Merg eu în față și vă duc acolo”. Asta înseamnă valoare, te duce Poliția până acolo. Zi, Cătăline, când ai mai fost tu adus cu coloană. Uită-te și tu. Nici președintele nu merge așa. A oprit ăla tot orașul ca să treacă cu coloană oficială cu familia Țociu”, a zis Romică Țociu, la Antena 1.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---