Showbiz

Romică Țociu, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat fiul lui în America Express. Cât de gravă a fost situația: „Nici la salut nu mai răspundea”

schedule 22 nov. 2023, 09:29

Romică Țociu, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat fiul lui în America Express. Cât de gravă a fost situația: „Nici la salut nu mai răspundea”
Sursa foto; YouTube America Express

Romică Țociu a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat fiul lui în America Express. Cât de gravă a fost situația și ce i-au recomandat cadrele medicale lui Cătălin!

Fiul lui Romică Țociu, probleme de sănătate în America Express

Romică Țociu a ales să plece în America Express alături de fiul lui Cătălin și chiar dacă multă lume nu a crezut că vor ajunge prea departe în competiție, situația nu a fost deloc așa. Cei doi se descurcă de minune, se înțeleg bine și chiar au reușit să ajungă de mai multe ori pe primele locuri, lucru care i-a impresionat pe cei din fața micilor ecrane și i-a făcut să îi aprecieze și mai mult.

Din păcate, într-una dintre cele mai recente ediții ale emisiunii de la Antena 1, fiul comediantului a trecut prin clipe de coșmar. Acestuia i s-a făcut rău, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns pe perfuzii, dar în cele din urmă, și-a adunat toate forțele și nu și-a lăsat tatăl singur în cursa pentru imunitatea mică, pe care au câștigat-o Ada Galeș și mama sa.

A fost un moment de panică pentru Romică Țociu, acesta reușind cu greu să se concentreze la probele pe care le-au avut de făcut în ziua cu pricina. După toate acestea, el a oferit un interviu și a vorbit despre problemele pe care le-a avut Cătălin și a dat de înțeles că situația în care ajunsese era un gravă, medicii luând astfel decizia de a-i administra antibiotice. Răceala a fost atât de puternică, încât concurentul de la America Express nu mai era în stare nici măcar să răspundă la salut sau să stea bine pe picioarele sale.



Romică Țociu a spus că totul s-a întâmplat din cauza vremii care nu a fost deloc favorabilă, iar pentru că fiul său nu era echipat mereu corespunzător i-a daunat.

"Acum, sincer, mai toată lumea a avut simptome, dar la el s-au accentuat pentru că nici vremea nu a fost favorabilă. Te îmbrăcai gros dimineața, apoi venea soarele, apoi ploua. Cătălin avea niște adidas de pânză și cred că din cauza că a stat ud la picioare a început să tușească, a făcut temperatură. Nici la salut nu mai răspundea. Am sunat medicii și au spus că e o răceală puternică. Am încercat cu medicamente mai ușoare, după care medicii au ajuns la concluzia că trebue să îi administreze antibiotice.", a declarat Romică Țociu, pentru Antena Stars.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---