Showbiz

Oana Zăvoranu, în culmea fericirii. Vedeta a scăpat temporar de executarea silită: „Cu ajutorul lui Dumnezeu”

schedule 13 iul. 2023, 12:35

Oana Zăvoranu, în culmea fericirii. Vedeta a scăpat temporar de executarea silită: „Cu ajutorul lui Dumnezeu”
Sursa foto: Insstagram Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu este mai fericită ca oricând și a simțit nevoia să vorbească și cu fanii ei din mediul online despre ceea ce se întâmplă în viața sa la momentul actual. Vedeta a scăpat de executarea silită și crede că a reușit lucrul acesta doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Oana Zăvoranu a scăpat temporar de executarea silită

Oana Zăvoranu este foarte fericită, în urma deciziei pe care a luat-o Judecătoria Sectorului 1 București, conform căreia bruneta scapă de executarea silită și a dorit ca primii care află despre lucrul acesta să fie chiar cei care o urmăresc pe contul său oficial de Instagram. Ultimele luni din viața sa au fost unele extrem de grele pentru ea, dar și pentru partenerul ei de viață, dar tot ceea ce este important acum pentru ea este faptul că au reușit să treacă peste fiecare dintre ele.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului1 București au luat o decizie temporară în ceea ce privește problemele cu legea pe care le-a avut. În ciuda tuturor lucrurilor rele care i s-au întâmplat, ea a încercat să nu își piardă speranța, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a se face dreptate în cazul ei, iar pânâ la urmă, lucrurile au mers fix așa cum și-a dorit. Sinceră cu fanii ei de fiecare dată, dar și activă pe Instagram, le-a făcut acestora o serie de dezvăluiri. Astfel, a reușit să îi emoționeze pe cei care s-au gândit la ea în tot acest timp.



”Iisus-ul meu bun și frumos, îți mulțumesc pentru ziua de azi. Îți mulțumesc că m-ai auzit. Îți mulțumesc că nu m-ai lăsat nici azi să cad. Îți mulțumesc că mereu vii exact când am cea mai multă nevoie de tine. Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu și a câtorva suflete care s-au rugat sincer și intens, am învins după mult timp. Începe să vină și soarele pe strada mea. Încet, dar sigur.”, le-a zis Oana Zăvoranu fanilor de pe Instagram.

Oana Zăvoranu i-a mulțumit lui Dumnezeu că i-a ascultat toate rugăciunile pe care le-a făcut și că nu a abandonat-o în momentul în care avea cea mai mare nevoie de el. A răsărit soarele și pe strada ei și chiar a început să nu mai pună la suflet toate lucrurile rele pe care le zic oamenii despre ea, pentru că viața a pus-o la multe încercări și a învățat multe din întâmplările nefericite prin a trecut de-a lungul vieții.

”Nu îmi pasa de cum mă judeca lumea, ca asta depinde de modul în care a evoluat sau involuat fiecare, îmi pasa de cum mă vede Dumnezeu, pentru că DOAR EL îmi știe și îmi vede cu adevărat Sufletul și Patimile”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---