Showbiz

Familia Andei Adam este în doliu. A murit fratele lui Joseph Eudor Mohaci

schedule 22 ian. 2024, 07:35

Familia Andei Adam este în doliu. A murit fratele lui Joseph Eudor Mohaci
Sursa foto: Instagram Anda Adam

Familia Andei Adam este în doliu, după ce fratele lui Joseph Eudor Mohaci s-a stins din viață. Ce mesaj a transmis bărbatul în mediul online!

Anda Adam și Joseph sunt în doliu

Durere greu de descris în cuvinte pentru Anda Adam și pentru întreaga lor familie. Fratele lui Joseph Eudor Mohaci s-a stins din viață. Deși este un moment dificil, cei doi sunt alături de celălalt, se susțin și vor trece împreună peste toate greutățile care s-au abătut asupra lor la începutul anului.

Nu mai este un secret faptul că este formează un cuplu unit, își văd viitorul împreună și s-au gândit chiar să facă un copil, deși fiecare are câte unul din căsniciile anterioare. Momentan, nu se pot concentra asupra acestui aspect, pentru că pierderea fratelui soțului Andei Adam a fost o lovitură prea puternică pentru fiecare dintre ei.

Se înțelegeau foarte bine cu acesta, iar faptul că a trecut în lumea celor drepți a lăsat un gol imens. Cântăreața obișnuiește să fie o persoană activă pe rețelele sociale, iar faptul că în ultima vreme nu a postat absolut nimic a fost un semn pentru fanii ei că s-a întâmplat ceva rău.

În schimb, Joseph Eudor Mohaci a postat o imagine cu regretatul său frate alături de un mesaj emoționant, spunând că deși trupul lui a plecat dintre noi, chipul acestuia va rămâne mereu în sufletele lor.

”Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprim durerea și tristețea mea pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului meu frate. Chiar dacă trupul său a plecat dintre noi, chipul lui rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a transmis Joseph, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---