Showbiz

Iana Novac, adevărul despre momentul în care s-a reunit A.S.I.A. Declarații neașteptate despre Irina Nicolae

schedule 22 aug. 2023, 07:32

Iana Novac a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre reunirea trupei A.S.I.A, dar și despre situația cu Irina Nicolae care nu a fost pe scenă, ci in public, la concertul lor aniversar de la Sala Palatului.

Iana Novac a vorbit despre A.S.I.A și Irina Nicolae

Invitată la "Duet cu Alexandra Ungureanu", Iana Novac și-a deschis sufletul și a vorbit despre reunirea celebrei trupe A.S.I.A. Acestea au sărbătorit 20 de ani de activitate făcând un show extraordinar la Sala Palatului, unde au fost invitate să urce pe scenă trei dintre fostele sale colege și unde foarte mulți fani s-au adunat să le vadă, pentru că le era dor de ele în această formulă. Evenimentul a ieșit chiar așa cum și-a dorit, iar acest lucru nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze cântăreței.

"Când s-a lansat trupa, a fost într-adevăr un moment foarte delicat, nu doar pentru mine, ci pentru toți membrii, dar nu pot să spun că m-a afectat. Eu sunt extrem de puternică, adică știu exact unde mă situez, știu exact ce îmi doresc de la această meserie, știu exact ce pot.Eu cred că oarecum trupa s-a reunit la ideea mea și a soțului meu și a managerului Florin Ionescu, anul trecut în octombrie.
Am sărbătorit 20 de ani de activitate, într-un spectacol senzațional.(...) Unde le-am avut și pe colegele mele invitate. Mi se părea normal să îmi aduc o bucățică din viața mea, să-mi aduc colegele mele de scenă, chiar de viață pentru că ele au făcut parte din viața mea. Aproape trei ani am făcut parte din trupa ASIA.
Am făcut două momente speciale, gândește-te că toate refrenele celebre, toate făcute într-o orchestrație, cu orchestră simfonică(...) a fost așa un moment unic în acea seară. Foarte mulți fani au venit să vadă momentul", a declarat Iana Novac, la "Duet cu Alexandra Ungureanu".

Mai apoi, a transmis că partenerului ei de viață i-a venit ideea ca îndrăgita trupă să se reunească pentru un concert, la Sala Palatului. Evenimentul a fost un succes, iar acestea au decis să mai meargă în această formulă și la alte evenimente, mai ales că începuseră să aibă deja multe cereri.

"După acea seară, momentul cu ASIA a fost foarte intens și au venit foarte multe cereri de spectacole. Noi nu eram reunite și atunci am discutat, am luat o hotărâre. Ne-am întâlnit și am spus: credeți că mai putem să mergem mai departe, ne mai suportăm, pentru că și aici e o treabă, nu e atât de simplu. Ne-am dat seama că ne-a fost atât de dor unele de altele și am zis hai! Hai să încercăm. Uite că din hai să încercăm a ieșit o chestie extraordinară, mai puțin presa care a susținut partea colegei noastre din trecut, dar a fost în zadar, au fost inutile durerea ei și supărarea", a mai povestit Iana.

Nu mai este un secret nici faptul că au început să apară tot felul de comentarii legate de faptul că Irina Nicolae nu a fost invitată și ea să urce pe scenă, deși a fost una dintre cele mai iubite membre ale trupei. Iana Novac nu s-a putut abține și a făcut câteva mărturisiri despre acest subiect în cadrul emisiunii Alexandrei Ungureanu, fiind de părere că nu ar fi avut niciun motiv să se supere.

"Nu am reușit să stăm față în față fiindcă din declarațiile pe care le-a făcut era clar că era supărată, doar că nu avea motiv să fie supărată pentru că noi nu am făcut un spectacol aniversar A.S.I.A. Noi de fapt am revenit pe scena românească.Chiar dacă ar fi fost invitată să revină, ea nu ar fi avut cum să facă față pentru că i-a spus, la un moment dat, Ancăi că ea nu ar putea să mai revină să facă parte din trupă, doar să vină la un spectacol, dar noi nu am făcut un spectacol aniversar.
Dacă îl făceam, ar fi trebuit să le chemăm pe toate cele opt fete. Nici ea nu era cu nimic mai deosebită decât celelalte. Adică trebuiau fix toate 8 să fie(...) Ce vreau eu să spun este că sunt fericită și mândră în același timp fiindcă am putut contribui la reunirea acestei trupe și că această ideea, ea nu mi-a aparținut mie, i-a venit soțului meu care este managerul meu. El a venit cu această ideea senzațională și mă bucur foarte mult fiindcă eu văd cât de fericiți sunt oameni(...) Aducem foarte multă bucurie, oamenii se bucură, ei își doreau să asculte aceste piese", a adăugat artista.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---