Showbiz

Ozana Barabancea știe exact când va muri. Dezvăluirile vedetei: „Lucruri care m-au cutremurat”

schedule 17 nov. 2023, 11:10

Ozana Barabancea știe exact când va muri. Dezvăluirile vedetei: „Lucruri care m-au cutremurat”
Sursa foto: YouTube Ameritat cu Nasrin

Ozana Barabancea știe exact când va muri, iar acest lucru o macină pe interior. Vedeta a avut parte de mai multe experiențe care i-au dat serios de gândit. Ce a povestit!

Ozana Barabancea știe exact când va muri

Ozana Barabancea a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de Nasrin Ameri, unde a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre mai multe lucruri care au cutremurat-o de-a lungul timpului. Vedeta Întrebată dacă crede în destin, vedeta a zis că ea crede în Dumnezeu și, de asemenea, în faptul că rugăciunea face minuni în adevăratul sens al cuvântului.

„Eu cred în Dumnezeu, în primul rând. Și mai cred că rugăciunea face minuni, apropo de cred în destin. Să știi că a fost o vreme când îmi savuram toate cărțile de astrologie din casă, și între timp mi-am dat seama că este un mare pericol și o mare înșelare, și le-am dăruit pe toate. Și dacă se întâmplă să fie ceva mai puțin dorit în viața mea, apelez imediat la rugăciune, și la psaltire, și la acatiste, și merg la biserică. Și să știi că mi-a ajutat foarte mult. Adică eu n-am nimic cu astrologii, cu numerologii, eu nu contest că ar minți, din contră, uneori adevărul nu e bine să-l știi pentru că te panichează, și mai ales răul nu trebuie rostit.”, a declarat Ozana Barabancea în cadrul podcast-ului moderat de Nasrin Ameri.

De asemenea, artista a vorbit despre adevăratele motive pentru care nu mai crede în astrologie și numerologie. I s-au întâmplat foarte multe lucuri de-a lungul anilor, dar cea care a afectat-o cu adevărat a fost decesul tatălui ei, pentru că a știut dinainte cum va fi totul.

Mai apoi, ea a ținut să precizeze că a aflat și când va muri ea, acum mai multă vreme. Deși nu știe exact anul, are idee care este perioada și când se vor apropia zilele acelea, motiv pentru care este foarte atentă la fiecare pas pe care îl face. Acesteia îi este greu să își ia gândul de la asta, deoarece toate i s-au adeverit până acum și tocmai de aceea preferă să își ia măsuri de precauție în acest sens.

Acum, nu mai este nici măcar pasionată de numerologie și astrologie, ci și-a întors fața către Dumnezeu, se roagă mai mult și are o viață nouă.

”Da, absolut! Da, deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat, le-am verificat, foarte multe dintre ele au fost exact punctuale. (...) Da. Moartea tatălui meu. Am aflat că, exact, cum și în ce fel. Dar am aflat și când o să mor eu. Deci de ani de zile știu treaba asta. Nu știu anul, dar știu perioada, și când se apropie zilele respective nu că mă panichez, dar am grijă la tot ceea ce fac, să fiu foarte atentă.”, a mai povestit vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---