Showbiz

Mădălin Ionescu, despre infidelitatea în cuplu după 12 ani de căsnicie: „S-ar putea să șochez prin acest răspuns”

schedule 16 oct. 2023, 11:15

Mădălin Ionescu, despre infidelitatea în cuplu după 12 ani de căsnicie: „S-ar putea să șochez prin acest răspuns”
Sursa foto: Instagram Madalin Ionescu

Mădălin Ionescu a vorbit despre infidelitatea în cuplu după 12 ani de căsnicie. Ce a răspuns a oferit, când a fost întrebat dacă ar părăsi-o pe Cristina Șișcanu, în cazul în care aceasta l-ar înșela!

Mădălin Ionescu, despre infidelitatea în cuplu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au o relație de lungă durată și chiar dacă au avut și momente ceva mai grele în viețile lor, cel mai important este faptul că au reușit să treacă peste toate împreună. Au trecut deja 12 ani de când au decis să își unească destinele, iar căsnicia lor a durat mai ales datorită încrederii pe care o au unul în celălalt, dar și datorită respectului și a iubirii pe care și-o poartă.

Ori de câte ori a avut ocazia, el a vorbit foarte frumos despre partenera lui de viață, dar și despre relația lor. De curând, pe contul lui oficial de Instagram, a fost pus în situația de a vorbi despre infidelitatea în cuplu, în ciuda faptului că soția lui nu i-a dat niciodată motive de gelozie și nici ocazia de a se îndoi de încrederea sau de iubirea sa.



Ei bine, Mădălin Ionescu a fost întrebat dacă ar divorța de femeia de lângă el, în cazul în care acesta ar înșela-o, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară, acesta spunând încă de la bun început că ar putea șoca prin ceea ce va afirma, dar a făcut-o totuși. Aceste este ferm convins că ea nu ar putea face una ca asta, pentru că o cunoaște foarte bine și știe prin ce au trecut și ce i-a oferit, dar și ce fel de om este cu adevărat. Tot el a zis că dacă s-ar întâmpla lucrul acesta, atunci nu ar mai exista deloc iubire pe acest pământ, aceasta fiind încă o dovadă că o iubește enorm, dar și că are cea mai mare încredere în aleasa inimii lui.

„S-ar putea să șochez prin acest răspuns, dar eu nu cred că ea ar putea face așa ceva. Știu exact ce am trăit împreună, ce mi-a oferit, ce fel de om este, iar dacă, prin absurd, o astfel de întâmplare s-ar produce, ar însemna că nu mai există iubire pe pământ.”, a spus Mădălin Ionescu, pe contul lui oficial de Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---