Locale

Dosar penal deschis după agresiunea unui gimnast de etnie maghiară la Reșița

schedule 05 apr. 2024, 16:41

Dosar penal deschis după agresiunea unui gimnast de etnie maghiară la Reșița
politie politist
Gimnast minor agresat de colegi în cantonament; poliția investighează violența și lipsirea de libertate. Incidentul, condamnat de lideri politici.

Poliția din Caraș-Severin a deschis un dosar penal în urma unui incident grav în care un gimnast minor de etnie maghiară, membru al lotului național de juniori, a fost agresat de doi colegi în timpul unui cantonament la Reșița. Conform declarațiilor IPJ Caraș-Severin, polițiștii s-au autosesizat și investighează acuzațiile de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate.

Incidentul a avut loc în timpul unei petreceri cu alcool și țigări, unde victima, un băiat de 15 ani din Lugoj, a fost legată de un calorifer, tunsă, dezbrăcată și forțată să consume alcool, în timp ce agresorii săi au mimat un joc sexual și i-au scrumat în cap. După ce a reușit să scape, tânărul a fugit acasă și le-a povestit părinților ce a pățit, însă inițial nimeni nu a sesizat poliția.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a condamnat incidentul, atribuindu-l discursului de ură și solicitând ca responsabilii să fie pedepsiți. Fostul ministru al Sportului, Eduard Novak, a comentat de asemenea incidentul, subliniind că astfel de acte de violență sunt influențate de mesajele unor politicieni și că societatea nu ar trebui să tolereze astfel de comportamente.

Ancheta este în curs, iar autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale incidentului pentru a lua măsurile legale necesare împotriva celor responsabili.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---