Social

Ordinul de restricție împotriva soțului Dianei Șoșoacă revocat de instanță

schedule 05 apr. 2024, 16:57

Ordinul de restricție împotriva soțului Dianei Șoșoacă revocat de instanță
Foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO
Judecătoria a revocat ordinul de protecție împotriva lui D. S. Șoșoacă, soțul senatoarei, urmând demontarea brățării de monitorizare.

Judecătoria Sectorului 2 a decis vineri revocarea ordinului de protecție provizoriu emis de Secția 6 Poliție împotriva lui Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Ordinul fusese emis la începutul lunii aprilie, după ce senatoarea a acuzat că a fost agresată fizic și emoțional de soțul său. În urma deciziei, sistemul de monitorizare electronică, care includea o brățară montată la piciorul lui Dumitru Silvestru Șoșoacă, urmează să fie demontat.

Incidentul care a dus la emiterea ordinului de protecție a avut loc când polițiștii au fost alertați că bărbatul a încălcat măsura dispusă prin ordinul de protecție provizoriu, după ce a trecut cu mașina prin fața casei unde locuiește Diana Șoșoacă. În urma acestui incident, Dumitru Silvestru Șoșoacă a fost condus la secția de poliție pentru întocmirea unui dosar penal pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Înainte de revocarea ordinului, Dumitru Silvestru Șoșoacă a declarat că nu a fost audiat înainte de montarea brățării de supraveghere și a susținut că el este cel care a fost amenințat. De asemenea, a menționat că nu i se permite să se apropie la mai puțin de 200 de metri de locuința, locul de muncă sau Senatul României, unde Diana Șoșoacă își desfășoară activitatea.

Cei doi soți sunt în plin proces de divorț, cererea fiind depusă de Dumitru Silvestru Șoșoacă la Judecătoria Sectorului 2 în luna martie, însă un termen de judecată nu a fost încă stabilit.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---