Social

Doi studenți străini în România au fost electrocutați după ce s-au urcat pe un tren pentru a face poze

schedule 28 iun. 2023, 17:03

Doi studenți străini în România au fost electrocutați după ce s-au urcat pe un tren pentru a face poze
Vlad Ispas / Shutterstock

Au scăpat ca prin urechile acului. Este vorba despre doi tineri studenți străini în România care s-au urcat pe un vagon de marfă pentru a face o poză deosebită și au fost electrocutați.

Doi studenți s-au electrocutat în timp ce încercau să facă poze pe un tren marfar

Cei doi studenți au fost la un pas de moarte dintr-o prostie. Incidentul a avut loc în zona triajului CF Craiova. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că marţi după-amiază, Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Craiova a fost sesizat printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, în zona Triajului C.F. Craiova, doi tineri au fost electrocutați.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, fiind identificaţi doi tineri, unul de 26 de ani cetăţean sirian, iar al doilea de 23 de ani, cetăţean francez, ambii posesori de permis de şedere, studenţi în Craiova. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi ar fi pătruns în zona Triajului C.F. Craiova, unde s-ar fi urcat pe vagoanele de marfă pentru a face fotografii, fiind electrocutaţi”, a transmis IPJ Dolj.

Cei doi tineri au fost transportați de urgență la spital, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În ultimii ani s-au înregistrat tot mai multe astfel de cazuri, unele dintre acestea având un sfârșit tragic. Tot mai mulți tineri se avântă spre gesturi necugetate și astfel plătesc cu propria lor viață. Se pare că avertismentele autorităților nu au niciun efect, iar campaniile de prevenire care au fost făcute de Poliție nu i-au convins pe tineri.

Un tânăr de 15 ani a fost electrocutat mortal într-o gară din Alba Iulia

Cu doar un an în urmă, un adolescent de 15 ani a decedat după ce s-a electrocuta în Alba Iulia pe un vagon. Medicii au încercat să îl salveze, însă tânărul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Băiatul, în vârstă de aproximativ 15 ani, se afla în stop cardio-respirator, iar echipa de medici care au ajuns de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă tânărul nu a mai putu fi salvat.

Din nefericire, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis reprezentanţii ISU Alba. Potrivit Poliţiei, minorul s-a electrocutat în zona gării Bărăbanţ din municipiul Alba Iulia.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---