Politic

Marcel Ciolacu, socru mare! Fiul s-a căsătorit cu aleasa inimii: „Sper să mă facă bunic cât mai curând”

schedule 10 sept. 2023, 08:16

Marcel Ciolacu, socru mare! Fiul s-a căsătorit cu aleasa inimii: „Sper să mă facă bunic cât mai curând”
Foto: Captura Antena 3 CNN

Fiul lui Marcel Ciolacu a avut cununia civilă sâmbătă, la o vilă din Buzău, din Parcul Marghiloman. Mirii sunt colegi de facultate, studenți în ultimul an la Medicină. Căsătoria a fost oficiată de primarul Buzăului, coleg de partid cu premierul, iar evenimentul a fost restrâns. 

Fiul lui Marcel Ciolacu s-a căsătorit cu aleasa inimii, o colegă de facultate

La ceremonie au participat rude apropiate şi colegi de grupă ai tinerilor miri, Filip Ciolacu și Iris Alexa, care sunt studenţi la Medicină, dar şi câţiva politicieni, printre care s-au numărat Alfred Simonis şi Lucian Romaşcanu, precum şi soţia ministrului Apărării, Angel Tâlvăr.

După ceremonie, cei doi tineri au ieșit din Vila Albatros și s-au dus către mașini pentru a merge la restaurant. Filip Ciolacu a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la cununia civilă, însă premierul Marcel Ciolacu a discutat, preț de câteva minute, cu jurnaliștii aflați la fața locului.

„Este un moment plin de emotie, lucru normal cred, dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorba cu ei, presupun că o ă mai am şi în continuare, dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră.
Sper să mă facă bunic cât mai curând, dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă a fiului său. 

La petrecere au participat aproximativ 50 de persoane. 

Nora lui Ciolacu, Iris Alexa, este din Câmpulung Muscel și îi calcă pe urme mamei sale, care lucrează tot în domeniul medical, la secția UPU a spitalului din localitate.

„Nu îi sfătuiesc nimic, pot să greşească şi singuri, nu au nevoie de sfaturile mele. Este un eveniment privat, sigur că este un eveniment care captează atenţia presei. Le urez fericire, casă de piatră, bucurie. La mine au trecut 19 ani, parcă a fost ieri”, a afirmat social-democratul Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii, prezent la eveniment.

„Le urez din partea comunităţii buzoiene ce le urez tuturor familiilor de tineri căsătoriţi din Buzău - multă sănătate, bucurii şi numai împliniri alături de cei dragi. Ca iubitor de Buzău şi istorie, ziua de astăzi mai are o semnificaţie adâncă, suntem la vila construită de Alexandru Marghiloman, cel dintâi prim-ministru plecat de la Buzău, şi iată astăzi îl avem pe cel de-al doilea prim-ministru din Buzău, Marcel Ciolacu.

Această vilă care era o ruină, atunci când a fost reabilitată lucrările au fost coordonate de domnul Ciolacu. (...) Este o familie de tineri, la început de drum, este cel mai important eveniment din viaţa lor. Îl cunosc pe Andrei Filip de când era mic, este un băiat extraordinar, viitor medic.

Sănătate, bucurii, să rămână aşa cum este, neîntinat, să aibă multă ştiinţă de carte, ca medic să profeseze şi să salveze multe vieţi. Copiii de obicei nu îşi doresc să facă ce fac părinţii”, a precizat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---