Social

Marcel Ciolacu, mulțumit de activitatea ANAF: „A început să-și facă treaba! Colectarea veniturilor a ajuns la un nivel record”

schedule 16 nov. 2023, 11:51

Marcel Ciolacu, mulțumit de activitatea ANAF: „A început să-și facă treaba! Colectarea veniturilor a ajuns la un nivel record”
LCV / Shutterstock

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat mulțumit de ANAF, deoarece ar fi început să-și facă treaba și să colecteze aproape de ținta impusă. Oficialul susține că, în octombrie, colectarea veniturilor a ajuns la un nivel record de 40 de miliarde de lei.

Ciolacu laudă activitatea ANAF cu privire la colectarea veniturilor

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că ANAF s-a pus pe treabă și a început să colecteze veniturile. Oficialul se declară mulțumit de acest lucru deoarece se apropie tot mai mult de ținta propusă. Ba mai mult, în luna octombrie, colectarea veniturilor a ajuns la un nivel record de 40 de miliarde de lei.

”Vestea bună cu care începem este că ANAF a început să-și facă treaba și să colecteze aproape de ținta impusă. În octombrie colectarea veniturilor a ajuns la un nivel record de 40 de miliarde de lei. Sunt convins că, păstrând același ritm până la finele anului și ținând sub control cheltuielile neesențiale, vom respecta ținta de deficit agreată cu Comisia Europeană.”, a transmis premierul României.

Marcel Ciolacu spune că un argument în plus sunt acțiunile mult mai susținute contra evaziunii fiscale, care au fost văzute de toți în ultimele zile. Oficialul spune că instituțiile încep ușor-ușor să dea dovadă de determinare în ceea ce privește fraudarea banilor.

„În sfârșit, instituțiile statului încep să arate determinare împotriva celor care fraudează banii românilor. Iar a elimina evazioniștii care fură zeci de miliarde an de an este cheia pentru a obține fondurile necesare și pentru creșterile de pensii, și pentru educație, și pentru sănătate.”, a afirmat, azi, Marcel Ciolacu.

Premierul țării spune că el nu vrea să fie introduse taxe noi, ci vrea să-și plătească taxele și cei care nu plăteau până acum, cei care fraudau statul și care fură din sănătatea, educația și pensiile românilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---