Politic

Premierul Marcel Ciolacu, dialog de o oră cu Dana Budeanu, pe canalul de YouTube al PSD: „Sunteți un monument de răbdare”

schedule 17 nov. 2023, 09:49

Premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a purtat un dialog cu creatoarea de modă Dana Budeanu chiar în sala de ședințe a Guvernului. Interviul, care a durat mai bine de o oră și a fost presărat cu complimente la adresa șefului Executivului, a fost publicat pe canalul de YouTube al PSD. 

Premierul Marcel Ciolacu și Dana Budeanu, dialog de peste o oră în podcastul PSD

Discuția dintre Dana Budeanu și Marcel Ciolacu a fost organizată de PSD. Aceasta a fost distribuită pe YouTube ca pe un podcast de partid. Pesediștii susțin că interviul i-a fost acordat Danei Budeanu în calitatea sa de influencer. 

Mai târziu, pe contul de YouTube al grupului politic unde interviul fusese prezentat ca „Dana Budeanu vs. Marcel Ciolacu SPIN - un podcast PSD, înainte de știri”, descrierea a fost schimbată în „Dana Budeanu vs. Marcel Ciolacu - fragment Verdict Politic”.

Chiar dacă a susținut că este „cel mai greu interviu”, „discuția deschisă” a Danei Budeanu cu Marcel Ciolacu a fost un șir de laude la adresa prim-ministrului care a răspuns relaxat la toate întrebările. 

Iată câteva dintre observațiile creatoarei de modă: 

  • Vă crede lumea. Nu știu dacă știți, atributul dvs principal în ochii oamenilor. Eu vreau să vă spun că atributul dvs. principal este vocea, timbrul dvs. vocal. Când vorbiți, liniștiți.
  • Oamenii sunt obosiți. Căutăm liniște. Sufletul dvs este liniștit.
  • Probabil observați binele din oameni.
  • Sunteți foarte, foarte abil. E cel mai greu interviu.
  • Am aflat că sunteți un monument de răbdare.
  • Dvs sunteți extrem de cuminte în a ne aborda pe noi în ce ne comunicați.
  • Noi ne dorim un lider, suntem amețiți. Noi vrem un lider, vrem pe cineva să ne spună .... Vrem un lider cu care să ne identificăm. Eu vreau pe cineva, și de aceea vreau ca oamenii să înțeleagă că, dacă eu nu știu cine e omul Marcel Ciolacu, eu nu am cum să îmi imaginez cine este politicianul Marcel Ciolacu. De ce? Pentru că sunt doar un om și eu. Și atunci eu cumva mă identific cu ce dvs sunteți structural, și din acea structură, amestecând totul cu ce înseamnă acest mediu politic, putem obține acest tip de lider.

„Aveți un copil cuminte. Cum se crește un copil bun?”, l-a mai întrebat Budeanu pe Ciolacu. „Am un copil bun. Nu mi se datorează mie. A avut grijă maică-sa să îl crească și a crescut un copil bun”, a răspuns premierul.

„Una dintre calitățile dumneavoastră este că sunteți foarte răbdător, pur și simplu sunteți un monument de răbdare, în general, în orice situație”, l-a mai complimentat Budeanu pe parcursul discuției.

Dana Budeanu este o prezență constantă în studiourile Antena 3 și România TV și a fost susținătoarea Gabrielei Firea. Creatoarea de modă este cunoscută pentru declarațiile sale controversate, iar în pandemie a promovat mai multe teorii ale conspirației cu privire la vaccinuri și la COVID-19. 

Ea are sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale, unde vorbește despre „fătălăi” și „amețite”. Vedeta a mai fost în mijlocul unei controverse, în luna martie a anului 2020, când a „recomandat” bărbaților din România să își lovească partenerele dacă acestea „îndrăznesc” să le „răspundă cu nas”. După afirmațiile sale, Centrul Filia și alte câteva zeci de persoane au depus plângere penală la Poliție împotriva ei.

La trei luni distanță de acel moment, în iunie 2020, procurorii au declarat pentru Libertatea că nu există niciun suspect în dosar. „Acest caz vizează fapte care incită publicul la ură și discriminare împotriva femeilor (art. 369 din Codul Penal)”, a precizat Centrul Filia. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---