Showbiz

Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu, dezvăluiri neașteptate despre momentele în care s-au temut pentru viețile lor: „Am fost propriul meu dușman”

schedule 29 ian. 2024, 10:46

Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu, dezvăluiri neașteptate despre momentele în care s-au temut pentru viețile lor: „Am fost propriul meu dușman”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate despre momentele în care s-au temut pentru viețile lor, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

S-au temut sau nu Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu pentru viețile lor

Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu au fost invitați împreună în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, unde au făcut mai multe dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate. Manelistul nu s-a putut abține și a început să discute despre momentele în care s-a temut pentru viața sa, conversația nefiind lipsită de intervențiile lui Irinel Columbeanu, care a ajuns la sapă de lemn.

Artistul, pe numele său real Andrei Velcu, a fost rugat să dea detalii în acest sens și nu a evitat să o facă. El a început prin a vorbi despre faptul că a primit amenințări cu moartea din partea unor interlopi, motiv pentru care există încă o anchetă în desfășurare la DIICOT. El crede cu tărie că autoritățile își vor face treaba cum se cuvine și că persoanele respective vor fi puse la punct, în cele din urmă.

Tzancă Uraganu a mai spus că dacă ar vrea să răspundă la rândul lui cu rău, ar putea să o facă destul de ușor, doar că preferă să nu o facă, pentru că are o altă viață și este iubit de o țară întreagă.

„Este în desfășurare o anchetă, care se face la DIICOT, și o să lăsăm oamenii să-și facă treaba, pentru că o să fie puși la punct. Fiecare om care încearcă să facă treburi de genul ăsta și să creadă că lumea este a lui… Când e lumea mai dragă, o să vadă că, de fapt, s-au înșelat. Las ancheta să-și facă treaba. Pentru că este o anchetă în desfășurare. Și eu îmi văd de treaba mea. Și eu aș putea să răspund cu rău…dacă aș vrea, aș putea. Toată România mă iubește. Dar nu vreau, am o altă viață, eu sunt făcut pentru altceva. Eu vreau să stau cu copiii mei, eu nu vreau să ajung la închisoare. Vreau să mă plimb, să mă distrez, vreau să stăm la masă. Eu nu vreau să răspund cu răutate, pentru că sunt făcut pentru altceva”, a povestitTzancă Uraganu, la „Fiță cu Adiță”.

De asemenea, a spus că acum nu se mai teme pentru viața sa, ci pentru familia lui care ar putea fi în pericol.

„Pentru mine, nu prea pot să zic că mă tem pentru viața mea. Chiar și când a fost problema asta, cu interlopii ăștia, pentru familie da, pentru copii. Pentru că oamenii erau foarte puși pe rele. Eu, ca om, nu mi-e așa frică. Am cântat, de-a lungul anilor, chiar și la cei mai răi oameni. Oameni cu care nu ai cum să te înțelegi. Și am plecat cu fruntea sus, am cântat. Am fost chiar și în partea aceea, în Republica Moldova. Nu există seară în care să nu spun „Tatăl Nostru”. Am cântat la Chișinău, la oameni care trag cu pistoale, am cântat în Sicilia. Acolo, la fiecare poartă, vedeai doar urme de gloanțe. Pe străzi, porțile la oameni… Acolo nu există decât pistoale și gloanțe. Și am cântat acolo. Asta e, mergem înainte. Orice meserie, în viața asta, e cam riscantă”, a mai zis el.

Irinel Columbeanu a fost și el întrebat dacă s-a temut pentru viața sa, pe vremea când era milionar, iar el a răspuns că nu s-a întâmplat lucrul acesta, pentru că singurul dușman pe care l-a avut a fost chiar el.

„Nu. Doar eu am fost propriul meu dușman, probabil, deoarece m-am lăcomit să încerc să am mai mulți bani”, a zis Irinel Columbeanu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---