Showbiz

Ileana Sterp, deranjată de atitudinea românilor față de femeile însărcinate. Își dorește mai multă empatie: „Ești gravidă, nu bolnavă”

schedule 14 apr. 2023, 11:24

Ileana Sterp, deranjată de atitudinea românilor față de femeile însărcinate. Își dorește mai multă empatie: „Ești gravidă, nu bolnavă”
Sursa foto: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, nu a mai rezistat și și-a spus oful în mediul online, unde este urmărită de multă lume. Femeia este deranjată de atitudinea românilor față de gravide, fiind de părere că aceștia nu au deloc empatie. 

Ileana Sterp, deranjată de atitudinea unor români

A mai rămas doar o săptămână până când Ileana Sterp va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Sora cântărețului de manele este foarte fericită că este gravidă, desi sarcina aceasta a fost diferită și mult mai grea decât prima, pentru că mult a fost, puțin a mai rămas, dar există cu toate acestea, un lucru care o scoate din sărite de fiecare dată și despre care a decis să le vorbească și celor care stau cu ochii pe ea. Ei bine, ea este deranjată de felul în care se comportă oamenii cu femeile gravide față de care, spune ea, au zero empatie

Au fost mai multe momente, de-a lungul celor nouă luni de sarcină, în care a simțit nevoia să deschidă acest subiect, dar s-a temut că i se va spune din nou faptul că este “gravidă, nu bolnavă”, așa că a preferat să nu o facă până acum. Ileana Sterp a zis despre ea că s-a comportat normal în perioada sarcinii, dar că a remarcat niște lucruri pe care nu le poate trece cu vederea legate, de exemplu, de momentele în care stătea la cozi, în magazine.

I se pare trist că nici când a fost gravidă prima data, nici acum, nu a întâlnit un om care să empatizeze cu ea și să o lase în față. I se pare ireal faptul că oamenii sunt atât de răi și nu țin cont de faptul că lângă ei sau în spatele lor, la aceeași coadă, este o femeie care mai ai puțin și naște. Așa cum era de așteptat, multă lume i-a sărit în cap și a acuzat-o că se victimizează și că nimeni nu este obligat să o lase în față.

„Am mai vrut să zic chestia asta eu pe Story la un moment dat, dar m-am gândit că iar o să zică cineva ”ești gravidă, nu bolnavă”. Da, nu m-am considera niciodată bolnavă și sarcina am luat-o ca atare, m-am comportat absolut normal tot timpul. Băi, dar românii au zero empatie pentru femeile gravide. Mă refer aici în magazine sau în locuri unde se stă la coadă la rând. Nu am întâlnit niciodată un om, nici în sarcina cu Carla, nici în a doua sarcină, nu-mi aduc aminte ca cineva să-mi fi spus ”haideți doamnă înainte că sunteți însărcinată”, nu, trist, mi se pare foarte trist că se uită așa la tine și se bagă așa în față, să nu te lase niciun metru înainte. Și aici nu este vorba despre mine, că eu stau la rând, ca tot omul normal, îmi văd de treabă, asta e, nu mă lasă nimeni, nu mă lasă.
Aici e vorba despre oamenii din jurul meu, despre femei în special, care exact așa cum am spus, se uită așa te analizează, se uită la burtă, și nu te-ar lăsa băi nene, n-ar zice ”haideți, doamnă, că mai  aveți puțin și nașteți și cred că vă e greu să stați atât la rând, în picioare”, a transmis Ileana Sterp, pe Story.

 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---