Showbiz

De ce și-a părăsit tatăl lui Culiță Sterp familia. Ileana Sterp, dezvăluiri sincere despre plecarea tatălui ei: „Țin minte perfect”

schedule 08 mai 2023, 09:51

Ileana Sterp își amintește perfect ziua în care tatăl ei i-a părăsit și, invitată fiind în cadrul unei emisiuni online, ea a povestit cum s-a întâmplat totul. Niciodată nu i-a trecut prin cap faptul că va pleca pentru totdeauna, mai ales că nu era primul episod de genul acela. Sora manelistului nu păstrează nici în ziua de astăzi legătura cu părintele ei.

Ileana Sterp, despre plecarea tatălui ei

Ileana Sterp a reușit să adune în jurul să o comunitate destul de mare de fani, datorită faptului că este sora îndrăgitului cântăreț de manele, dar și pentru că are mereu ceva de zis, iar urmăritorii ei consideră că au ceva de învățat de la ea. De curând, aceasta a acceptat invitația lui Mihai Ghiță de a merge în cadrul emisiunii sale online „În Oglindă”, unde a vorbit cu mari emoții despre mai multe aspecte din viața sa, dar mai ales despre plecarea tatălui ei, cu care ea nu mai vorbește deloc încă de pe atunci.

Sora lui Culiță Sterp nu neagă faptul că destrămarea familiei lor a afectat-o și își amintește ziua cu pricina ca și cum s-ar fi întâmplat ieri. În clipa în care părintele ei a decis să plece, era destul de nervos și nimeni nu credea că aceea va fi ultima dată când va călca în casa lor, pentru că nu era prima dată când avea astfel de episoade în care pleca nervos de acasă, dar într-un final se întoarcea tot acasă la soția și la copiii săi. De data aceea a fost diferit.

„Țin minte perfect. Eram la poartă, spălam niște covoare cu furtunul, și l-am văzut venind, foarte nervos. Am văzut că ceva nu e bine. Avusese o discuție cu fratele meu, Culiță, tocmai din motivul că noi nu mai eram de acord cu violența, cu înjurături, lucruri negative din partea lui spre mama. Avuseseră ei, în ziua respectivă, o discuție mai urâtă, aș spune. Tata atât de tare s-a enervat, s-a supărat, încât a venit acasă, a intrat în casă, și-a luat documentele, actele, câteva haine, și o țin minte pe mama că a ieșit după el.
I-a zis: ‘Te rog, stai, ce faci, unde pleci? Ce s-a întâmplat?’. Țin minte că era atât de tăcut… nu voia să zică nimic. La un moment dat a zis niște vorbe urâte, s-a urcat în mașină și a plecat. Și asta a fost. Noi nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce, având în vedere că nu era la prima plecare”, a”, a declarat Ileana Sterp, pentru theXclusive.

De asemenea, Ileana Sterp și-a amintit și cum mama ei a încercat să repare totul, dar fără niciun rezultat și o apreciază enorm pentru cum a luptat pentru familia lor de una singură. A fost un moment de cumpănă pentru ea, dar a urmat liniștea, deoarece bărbatul era foarte violent cu mama Geta, iar copiii nu au mai suportat lucrul acesta, având în vedere câte sacrificii făcea pentru ei și cât de tare o iubesc.

Aceștia s-au revăzut la nunta lui Culiță Sterp, iar mai apoi Ileana Sterp a decis să îl cheme și ea la nunta sa, unde nu și-a făcut prezența. Din câte a zis Ileana Sterp, bărbatul locuiește în Lugoj, iar după ce fiica lui a devenit mamă, a decis să o mai viziteze din când în când, pentru a-și vizita nepoata.

„Ne-am mai întâlnit, a fost la nunta fratelui meu, apoi l-am invitat și eu la nuntă. Mama i-a zis: ‘Ar fi bine să nu vii, că știi bine ce ai făcut’. N-a venit la mine la nuntă. A participat și la nunta surorii mele. Și ne-am mai întâlnit întâmplător. Odată l-am luat la ocazie. El are mașină, dar îi place să circule cu ocazie, să stea de vorbă cu oamenii. El acum locuiește, dacă nu mă înșel, la Lugoj. Și mai vine la Jina, satul lui natal. Eu locuiesc în Sebeș. Sebeș de Jina sunt destul de apropiate. El trece pe la mine pe la poartă.
De când am născut, s-a mai oprit de câteva ori, m-am bucurat, într-adevăr. S-a mai oprit să o vadă pe Carla, pe fetița noastră. De cele mai multe ori, când m-am întâlnit cu el… eu nu știu ce să vorbesc, cum să-l abordez.(…) L-am invitat la nuntă, i-am spus unde o să fie, oră, tot. Și mi-a zis că o să vină, când s-a dat jos din mașină mi-a zis: ‘Ne vedem la nuntă’. Am vorbit foarte puțin pe drum (n. red când s-au întâlnit în timp ce bărbatul aștepta la ocazie), îmi bătea inima foarte tare, nu știam ce să-l mai întreb”a mai povestit Ileana Sterp.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---