Showbiz

Ileana Sterp a născut. Ce mesaje i-au transmis frații ei: „Încă un prinț”

schedule 23 apr. 2023, 11:06

Ileana Sterp a născut. Ce mesaje i-au transmis frații ei: „Încă un prinț”
Sursa foto: Instagram Ileana Sterp

Ileana Sterp a devenit mamă pentru a doua oară și deja a postat primele imagini de pe patul de spital, acopeperind fața micuțului. Geta și Culiță Sterp i-au transmis și ei câte un mesaj proaspetei mămici.

Ileana Sterp a născut un băiat

Bucurie mare în familia Sterp, după ce Ileana a adus pe lume un băiat. Sora manelistului chiar își făcea griji, cu doar câteva ore înainte de a naște, în legătură cu momentul venirii pe lume al celui de-al doilea copil, dar totul a decurs bine, fiul ei s-a născut perfect sănătos, iar ea este recunoscătoare pentru tot ceea ce a primit in viață și pentru toate momentele de genul acesta. Imediat după ce și-a mai revenit, a postat pe social media două imagini de pe patul de spital, în dreptul cărora a scris și câteva cuvinte, unde le-a și mulțumit oamenilor care o urmăresc pentru toate mesajele frumoase pe care și-au făcut timp să i le trimită.

„Mamă de băiat 👼🏼🤍 Te voi lăuda toată viața mea, Doamne! 🙏😇
Vouă tuturor vă mulțumesc din toată inima pentru sutele de mesaje de susținere! 🤍”, a scris Ileana Sterp, pe Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Ileana Sterp (@sterpileana)

Culiță Sterp i-a transmis și el un mesaj surorii sale, pe contul lui de Instagram, unde a distribuit postarea acesteia, fiind nerăbdător la rândul lui să îl cunoască pe cel mic. Precum sora sa și el i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate lucrurile frumoase care se întâmplă în familia lor numeroasă, care acum are un membru în plus.

”Doamne îți mulțumim pentru toate binecuvântările. S-a mărit familia cu încă un prinț. Bă, câtă fericire!”, a transmis Culiță Step, la Story.

Familia Sterp este și a fost mereu una unită, frații fiind alături unul de celălalt indiferent de situație. Nu s-au susținut doar în momentele bune din viața lor, ci și în cele situate la polul opus. Geta Sterp nu mai are deloc răbdare, până în clipa în care își va strânge cel de-al treilea nepoțel în brațe.

”A născut frumoasa mea. Abia aștept să îmi iau nepoțelul în brațe”, a scris Geta Sterp, în mediul online.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---