Showbiz

De ce nu au telefoane copiii lui Tudor Chirilă: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

schedule 06 iun. 2023, 12:23

De ce nu au telefoane copiii lui Tudor Chirilă: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”
Sursa foto: YouTube HappyFishTV

Tudor Chirilă nu le permite copiilor lui să aibă telefoane mobile. Mulți l-au catalogat pe antrenorul de la Vocea României ca fiind un tată strict, dar el știe ce este mai bine pentru el și pentru familia sa.

Tudor Chirilă, un părinte strict

Tudor Chirilă are o familie frumoasă pe care o iubește la nebunie și pentru care mun cește, fiind foarte dedicat creșterii copiilor lui. În ciuda faptului că unii oameni spun despre el că este mult prea dur cu cei mici, pentru că nu încă telefoane mobile, el a explicat de ce a luat această decizie și de crede că la vârsta lor nu ar trebui să stea prea mult cu ochii în ecrane, ci să se bucure de fiecare moment.

Acesta trăiește o poveste de dragoste cu Iulia Mîzgan și deși este vorba despre o diferență de 13 ani între ei, acest lucru nu a stat deloc în calea fericirii lor, astfel că în 2014 a venit pe lume primul lor copil, iar în 2016 cel de-al doilea. Pentru ambii, cei doi fac eforturi considerabile, vor să aibă parte de cea mai bună educație și să crească frumos, iar artistul a recunoscut că micuții lor trebuie să respecte reguli dure, mai ales în ceea ce privește telefoanele sau alte gadget-uri pe care mulți copii le au încă de mici.

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon». Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?»”, a declarar Tudor Chirilă, pentru un post de radio, potrivit cancan.ro.

Ca părinte, este conștient că este cea mai importantă puterea prezentului, astfel încearcă să nu stea nici el prea mult pe telefon. De asemenea, a ținut să precizeze că ambii pot avea telefon oricând, dar unul normal și vechi, nu unul care este, mai degrabă, un calculatori portabil, pentru că din punctul lui de vedere nu este vorba despre a avea un telefon în sine, ci despre rețelele sociale, toate aplicațiile pe care le pot descarca, dar și despre jocuri și altele. În concluzie, consideră că este mult devreme pentru copiii lor să aibă parte de astfel de lucruri.

„Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling”, a mai zis cântărețul.,


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---