Showbiz

Tudor Chirilă, indignat după ce o fană l-a pozat în metrou. „#lipsădeeducație”

schedule 11 apr. 2023, 12:09

Tudor Chirilă este un artist iubit de public, prezent în lumina reflectoarelor de peste două decenii. Cu toate acestea, Chirilă s-a arătat extrem de indignat pe social media, după ce o femeie l-a fotografiat fără să știe, în metrou.

Fana artistului l-a pozat în timp ce se pregătea să coboare din metrou, iar ulterior a postat fotografia pe o rețea de socializare.

„Știi că ai o zi bună; când nu te astepți îl vezi pe.. Chirilă”. Acesta este mesajul postat de fana lui Tudor Chirilă.

Juratul de la Vocea României nu a fost la fel de încântat și s-a arătat deranjat de atitudinea femeii, al cărui gest l-a catalogat drept lipsă de bun simț.

„Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie„, a scris artistul, în dreptul fotografiei făcute de fana sa. Peste câteva ore, ek a șters imaginea respectivă.

Comentariul lui Chirilă a dat naștere unor reacții în lanț din partea internauților. Unii dinte ei sunt de părere că artistul trebuie să își asume astfel de gesturi, fiind persoană publică. De partea cealaltă, au existat comentarii de susținere pentru Tudor Chirilă, care au dezaprobat gestul fanei lui.

Mmmda….grea situație, dramatică chiar. La câte atrocități, anomalii și chestii de domeniul sf-ului vedem zilnic în țărișoara asta, vine și cireașa de pe tort: un fan face o poză idolului(fără permisiune). Eu chiar te admir mult, mai ales pentru tot ce faci în afara scenei, dar cred că trebuia să vezi partea plină a paharului, anume că prin simpla ta prezență ai înseninat ziua cuiva”, i-a scris cineva.

Fana respectivă a comentat și ea pe acest subiect, însă nimic nu l-a convins pe Tudor Chirilă.

Nu a fost pe ascuns; așa e cu fanii, mai ales că nu sunt obișnuiți să vadă în metrou persoane publice ; chiar îmi spunea o amică în privat că poate o să mă “cerți”, mi s-a părut un bun motiv de Așa Da…că toată lumea acuză aglomerația din București, dar nimeni nu face nimic în privința asta”, a comentat femeia care l-a pozat pe Chirilă.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6464 RON
0.01120
GBP
GBP: 5.8855 RON
0.03190
HUF
HUF: 1.2572 RON
-0.00720
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2078 RON
0.00360
Convertor valutar

Rezultat: ---