Showbiz

Cum s-au cunoscut Narcisa și Nicolae Guță. Adevărul despre relația lor: „Referitor la înșelatul ăsta, să știi că...”

schedule 27 sept. 2023, 09:41

Cum s-au cunoscut Narcisa și Nicolae Guță. Adevărul despre relația lor: „Referitor la înșelatul ăsta, să știi că...”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Narcisa a fost invitată recent în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a vorbit inclusiv despre începuturile relației cu Nicolae Guță. La câțiva ani de la despărțire, ea a povestit cum s-au cunoscut și cum a fost, de fapt, relația lor.

Narcisa, despre relația cu Nicolae Guță

Din punct de vedere sentimental, viața Narcisei nu a fost tocmai una bună, dar a fost una de pe urma căreia a avut extrem de multe lucruri de învățat. Invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Mihai Ghiță, vedeta a vorbit și pe marginea acestui subiect, povestind inclusiv cum l-a cunoscut pe Nicolae Guță, dar și cum a fost în realitate relația lor despre care s-au spus și s-au scris atât de multe lucruri, de-a lungul anilor.

În primă fază, ea a povestit că l-a cunoscut pe cel care mai apoi i-a devenit partener de viață la o nuntă, moment în care femeia i-a dat câteva dedicații, iar el a făcut rost de numărul său de telefon, după ce i-a adresat câteva cuvinte frumoase. Au vorbit aproximativ o lună, s-au revăzut și au decis să formeze un cuplu.

”Pe Nicolae Guță l-am cunoscut la o petrecere, la o nuntă, și acolo i-a dat eu dedicații, una, alta. Am mai schimbat o vorbă și el mi-a zis: 'Mă Narcisa, chiar îmi ești o femeia așa, simpatică', să-i las numărul de telefon. Și i-am lăsat numărul de telefon, nici nu m-am gândit că el mă va suna. După aia am început să vorbim o lună, nu mai știu cât și ne-am reîntâlnit. De atunci am rămas împreună", a declarat Narcisa, în emisiunea „În Oglindă”

Deși relația lor nu a fost tocmai una bună, Narcisa a recunoscut că au avut parte și de foarte multe momente frumoase, despre care povestește mereu cu zâmbetul pe buze. De asemenea, a ținut să precizeze, cu scopul de a lămuri pe toată lumea, că multe din aparițiile lor de la vremea aceea erau regizate, pentru a face rating.

Despre cunoscutul manelist a avut de zis numai cuvinte frumoase. A menționat că Nicolae Guță este un familist convins căruia îi place să gătească și care are un mare respect față de familia sa. În plus, a spus că este un om cumpătat, dar și asumat din toate punctele de vedere, alături de care o vreme și-a găsit liniștea.

”A fost, trebuie să recunosc. Acum nu știu dacă e bine ceea ce zic, dar știi că emisiunile mondene, care erau pentru raiting, cu înșelatul era pe bune, că m-a înșelat Guță, dar show-urile cu înjurături, vorbe deplasate, mai erau și regizate, trebuie să recunosc. Referitor la înșelatul ăsta, să știi că Guță nu înșela neapărat cu inima, el este și un pic alintat, era adică, acum nu știu, că sunt atâția ani de când nu mai suntem împreună.
Mai copilăros, el lua totul ca pe joacă, erau niște chestii de moment, nu să se implice financiar, să-și facă case, copii. Și atunci nu prea simțeam, era la cântat, venea acasă, niște lucruri normale. Și eu le credeam, că voiam eu. El a stat cu mine în casă, ca om în casă este un om familist, bucătar, oferă respect femeii cu care trăiește. Am descoperit liniștea alături de el. Un om foarte cumpătat, asumat, din toate punctele de vedere", a mai zis ea.

Ceea ce nu mulți știu este faptul că Nicolae Guță nu a fost primul soț al Narcisei, iar ea a vorbit despre acesta în timpul aceleiași emisiuni.

"Când eram în clasa a VIII-a, aveam 14 ani, l-am cunoscut pe primul meu soț care ce să zic, încet, încet, ne-am cunoscut, m-a invitat pe la el și s-a întâmplat să mă dezvirginez. Aveam aproape 15 ani, nu a fost intenția mea. Eu fiind copil, mergeam cu ghiozdanul să ne întâlnim, să râdem și s-a întâmplat chestia asta și asta este. El avea 20 de ani. Pe moment nu am realizat, apoi după ce am văzut cum stă viața, dar pe undeva eu în viața mea reală m-am ferit de oameni că îmi fac rău și câteodată mi-am făcut singură rău.Eu trebuia să merg la școală, nu să merg la fete, la băieți, să umblu cu anturaje. Eu nu eram o femeie matură să gândesc ce se poate întâmpla", a adăugat Narcisa.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9748 RON
0.00030
USD
USD: 4.5777 RON
0.01020
GBP
GBP: 5.8147 RON
-0.00880
HUF
HUF: 1.288 RON
-0.00530
BGN
BGN: 2.5435 RON
0.00020
CHF
CHF: 5.037 RON
0.00900
Convertor valutar

Rezultat: ---