Showbiz

Otilia Bilionera și partenerul ei se pregătesc pentru nuntă. Ce a dezvăluit despre eveniment: „Am făcut doar cununia civilă”

schedule 13 oct. 2023, 11:39

Otilia Bilionera și partenerul ei se pregătesc pentru nuntă. Ce a dezvăluit despre eveniment: „Am făcut doar cununia civilă”
Sursa foto: Instagram Otilia Bilionera

Otilia Bilionera și partenerul ei se pregătesc pentru nunta pe care vedeta își dorește să o facă alături de toată familia sa. Cei doi au făcut doar cununia religioasă și au dat o mică petrecere în cinste lor. Iată ce a povestit artista!

Otilia Bilionera, detalii despre nuntă

Otilia Bilionera și Bekir Ali s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an și nu au avut nevoie de prea mult timp la dispoziție pentru a-și da seama de faptul că sunt suflete pereche și că vor să își petreacă tot restul vieții unul în compania celuilalt. Artista se bucură că, în sfârșit, și-a găsit liniștea, după ce a avut parte de mai multe relații toxice de pe urma cărora a avut extrem de mult de suferit.

Recent, vedeta și-a anunțat fanii că ea și iubitul turc și-au dus relația la un alt nivel și că au făcut cununia civilă, dar au dat și o petrecere pentru a sărbători așa cum se cuvine lucrul acesta. Ei bine, admiratorii ei au fost curioși să afle mai multe detalii despre nuntă, iar ea nu a ezitat să discute deschis despre marele eveniment de care se vor bucura și pe care vedeta nu concepe să îl organizeze în absența familiei sale.

De asemenea, ei și-au propus ca nunta lor să fie făcută într-o zi de vară, pentru ca experiența lor să fie cu adevărat una de neuitat. De regulă, Otilia Bilionera nu își face planuri, pentru că merge pe principiul că dacă este să i se întâmple un lucru în viață, se va întâmpla oricum, indiferent dacă este sau nu pregătită pentru asta.



„Am făcut doar cununia civilă și petrecerea, de fapt, nunta o să o facem și cu familia mea, și cu familia lui, cu toată lumea. Eu sper în august. Niciodată nu îmi fac planuri, adică nu obișnuiesc să plănuiesc ceva și să spun, gata, o să se întâmple. Dacă e să fie totul așa pregătit, se întâmplă, dar nu-mi place să plănuiesc lucruri”, a declarat Otilia Bilionera, la Antena Stars.

Fiind din Turcia, viza a reprezentat o reală problemă pentru Bekir Ali, pe care artista l-ar vrea alături de ea de Crăciun și tocmai de aceea trebuie să se gândească bine la perioada pe care el o va petrece în România.

„El este în Turcia, eu sunt în România. Abia a obținut viză zilele trecute (...) Din păcate, i-a dat viza doar pe trei luni cu o singură intrare și o singură ieșire, acum trebuie să mă gândesc în ce perioadă ar fi mai prielnic să vină. Ori acum, ori la sfârșitul lui noiembrie, ca să prindă și Crăciunul cu ai mei și să stea și mai mult. Eu vreau să fac sărbătorile. Nu există. Crăciunul se face cu familia mea”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---