Horoscop

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 28 aug. 2023, 07:18

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
svetograph/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

În timpul lui Mercur Retrograd, impulsivitatea ta va fi maximizată și s-ar putea să ducă la niște decizii luate mult prea repede în ceea ce privește capitolul romantic al vieții tale. Încetinește și gândește-te bine, mai ales înainte să te arunci într-o nouă relație. Nu considera opțiunea să-ți contactezi fostele iubiri și nu le încuraja comportamentul în cazul în care te contactează ei pe tine. În relație, atât tu, cât și partenerul tău veți încerca să preluați controlul într-o situație. Aceasta va duce la o atmosferă tensionată și la un eventual conflict. Încercați să găsiți o calea de mijloc și comunicați deschis toate avantajele și dezavantajele alegerilor personale.

TAUR

În timpul lui Mercur Retrograd, impulsivitatea ta va fi maximizată și s-ar putea să ducă la niște decizii luate mult prea repede în ceea ce privește capitolul romantic al vieții tale. Încetinește și gândește-te bine, mai ales înainte să te arunci într-o nouă relație. Nu considera opțiunea să-ți contactezi fostele iubiri și nu le încuraja comportamentul în cazul în care te contactează ei pe tine. În relație, atât tu, cât și partenerul tău veți încerca să preluați controlul într-o situație. Aceasta va duce la o atmosferă tensionată și la un eventual conflict. Încercați să găsiți o calea de mijloc și comunicați deschis toate avantajele și dezavantajele alegerilor personale.

GEMENI

Cu Mercur și alte planete în retrograd, neînțelegerile sunt prezente în discuțiile pe care le ai la întâlniri, iar potențialii parteneri s-ar putea să-și facă o impresie falsă despre tine. Alege-ți cuvintele cu grijă și clarifică cu atenție intențiile și așteptările pe care le ai. S-ar putea să simți și un val de nostalgie în ceea ce privește vechile povești de dragoste. Dacă ai un alt partener acum, ai mare grijă să nu idealizezi vechea relație și să nu faci comparări nepotrivite. Tot în relație, va trebui să-ți analizezi tiparele emoționale și să lași în urmă comportamentele care afectează negativ relația.

RAC

S-ar putea să te simți mai sensibilă și vulnerabilă în următoarea perioadă. Vei fi prinsă de un val de organizare și vei dori să faci o curățenie generală atât în cămin, în special în rafturile pe care nu le deschizi atât de des, cât și emoțional și să intri cu adevărat în profunzimea psihicului tău. S-ar putea să găsești anumite obiecte sau suveniruri uitate care-ți vor declanșa anumite amintiri pe care ai tot încercat să le îngropi adânc. Odată cu amintirile și iubirile trecute s-ar putea să-și facă apariția neinvitate în viața ta. Dacă ești într-o relație, poți folosi această perioadă să vindeci răni trecute sau să îți deschizi sufletul mai mult în fața partenerului, potrivit Garbo.

LEU

Este un moment oportun să-ți analizezi relația și să descoperi care este dinamica de putere între voi doi. Este foarte important să te asiguri că ați clădit această relație pe respect reciproc și pe un raport de egalitate. Dacă nu ești într-o relație această analiză poate fi aplicată prieteniilor sau relațiile cu colegii de la locul de muncă. Ai grijă să observi dacă potențialii parteneri chiar te percep ca pe un egal. În comunicarea cu aceștia, Mercur s-ar putea să-ți îngreuneze progresul și să cauzeze mai multe neînțelegeri. Vei ezita în ceea ce privește atracția pe care o simți față de o persoană și te vei înconjura de un val de incertitudine.

FECIOARĂ

Atenția la detalii te face să analizezi prea mult potențialii parteneri. Tendințele tale spre perfecționism nu te vor ajuta deloc aici. Orice om are defecte și va trebui să înveți să le treci cu vederea pe cele minore. Dragostea vine întotdeauna cu imperfecțiuni și este momentul să le accepți cu curaj. În relație, aceste tendințe către perfecționism și ambiția ta s-ar putea să te facă să oferi prea multă critică partenerului. Acesta se va simți cicălit și se va întreba dacă te va putea mulțumi vreodată. Încearcă să-ți afișezi în mod deschis aprecierea și să găsești bucurie în micile imperfecțiuni ale relației voastre.

BALANȚĂ

Înțelegerile greșite s-ar putea să complice crearea noilor conexiuni pe durata lui Mercur în retrograd. Dorința ta de armonie s-ar putea să te facă să vrei să eviți conflictele, ceea ce va duce la mai multe neînțelegeri și lucruri asumate de oamenii din jur. Vei crea o iluzie nu foarte favorabilă. Va trebui să faci mai multe eforturi să comunici deschis. În relație, ai grijă să nu tratezi superficial anumite discuții. S-ar putea ca rezultatul lor să aibă un impact mult mai mare decât ai crede în viitorul tău apropiat. Partenerul tău s-ar putea să fie abordat de persoane din trecut. Nu lăsa gelozia să te cuprindă și discută deschis această întâmplare.

SCORPION

Mercur retrograd îți accentuează tendințele de a citi printre rânduri și de a-ți analiza prea mult fiecare interacțiune. Acest comportament va declanșa un deserviciu vieții tale romantice și unui potențial viitor partener. Ai grijă să nu sari la concluzii despre această persoană până când nu ai toate datele problemei. S-ar putea să te întâlnești în mod neașteptat și de o fostă iubire, deși e prea greu de spus cum te va impacta această interacțiune. În relație, încearcă să eviți comentariile pasiv-agresiv sau să interpretezi greșit spusele partenerului. Comunică deschis tot ce te-a deranjat și încercă să-ți ții temperamentul în frâu. Perioada următoare este foarte încărcată energetic și este bine să te gândești de două ori înainte să spui ceva impulsiv.

SĂGETĂTOR

Dorința constantă de aventură și curiozitatea ta te vor face să eviți angajamentele de lungă durată. Deși atitudinea ta libertină este foarte atrăgătoare, ai grijă să nu-i rănești pe cei care ar fi sperat la o conexiune profundă și de lungă durată cu tine. Este recomandat să găsești echilibrul între nevoia ta de explorare și investirea emoțională autentică în parteneriate ca să poți găsi cu adevărat conexiunile care-ți vor dărui cel mai mare sentiment de împlinire. În relație, dorința ta de schimbare poate cauza câteva conflicte dacă partenerul este o persoană care-și dorește stabilitate. Ai grijă de nevoile lor și nu le ignora sentimentele, dacă vrei să eviți neînțelegerile.

CAPRICORN

Caracterul tău practic și pragmatic este accentuat de prezența lui Mercur Retrograd în Fecioară și va duce la o atitudine plină de scepticism sau cinism în ceea ce privește iubirea. Dacă ești singură, în următoarea lună, vei spune tare și răspicat că iubirea este falsă și că este prezentă doar în filme. Totuși, ar fi bine să fii deschisă la oportunități în dragoste fără să analizezi prea tare fiecare mișcare. Nu încerca să cauți validare din surse externe. În relație, vei fi nevoită să te confrunți cu frica ta de intimitate și vulnerabilitate. Partenerul îți va oferi sprijin în această încercare de-ați testa limitele emoționale și de a te deschide în fața sa.

VĂRSĂTOR

Întotdeauna ai vorbit în felul tău unic, dragă Vărsător. Totuși în această perioadă foarte încărcată energetic, vocea ta s-ar putea să fie înțeleasă greșit. Fii foarte clară și răbdătoare ca să eviți crearea de confuzie. Dacă te gândești la foști, încearcă să-ți amintești și de ce relațiile nu au mai funcționat într-un final. Este un moment bun pentru introspecție și încearcă să nu preiei același tipar și în viitoarele relații. În relație, vei împinsă să-ți învingi frica de vulnerabilitate. Vei fi pusă în situația în care vei fi nevoită să te deschizi mai mult decât ai făcut-o până acum și chiar să-ți arăți cea mai autentică latură.

PEȘTI

Natura ta visătoare te va face în această săptămână să-ți idealizezi potențialii parteneri. Cu Mercur în Retrograd este recomandat să încerci să învingi aceste tendințe și să observi lumea din jurul tău într-un mod cât se poate mai obiectiv. Empatia ta este un dar în societatea modernă, dar nu uita că mulți vor dori să profite de pe urma ei. Oferă-ți timp să le cunoști cu adevărat intențiile. În relație, profunzimea ta emoțională poate duce la neînțelegeri și la o comunicare îngreunată cu partenerul. Acesta s-ar putea să se chinuie să-ți înțeleagă cu adevărat intensitatea sentimentelor și trăirilor. Va trebui să te deschizi mai mult și să încerci să eviți asumările și stările neîmpărtășite.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---