Horoscop Special Speciale

Mercur intră în retrograd pe 21 aprilie. Cum ne influențează

schedule 18 apr. 2023, 10:32

Mercur intră în retrograd pe 21 aprilie. Cum ne influențează
Foto: Shutterstock.com

În această perioadă trebuie să ne eliberăm de trecut și să îmbrățișăm momentul prezent cu un sentiment de scop și claritate. Universul ne spune să ieșim din zona noastră de confort și să învățăm să ne vindecăm de tot ce a fost pentru a face loc noului, frumosului și iubirii în viața noastră. 

Tot răul spre bine. Nimic nu se întâmplă fără acordul Universului pentru că totul face parte dintr-un plan divin, bine structurat și pus la punct. Pe 21 aprilie Mercur intră în retrograd, începându-și dansul înapoi pe cer, la 15 grade în zodia Taur. Pentru multe persoane, Mercur retrograd înseamnă panică, teamă, frică... însă nu este nimic cu care să nu putem lucra. Din contră - dacă avem răbdare, nu grăbim nici timpul și nici deciziile noastre, Mercur în retrograd ne poate aranja viața într-un mod în care nu credeam niciodată că va fi posibil.

Ce trebuie să știm: Mercur retrograd poate fi dificil doar dacă nu ne acceptăm destinul

Perioada pentru Mercur retrograd: 21 aprilie - 15 mai

Pe măsură ce acest eveniment se desfășoară și noi începem să ne obișnuim cu toate stările care vin la pachet cu el, Universul ne invită să fim mult mai atenți nu doar la modul în care comunicăm cu oamenii din jurul nostru, ci și la discuțiile pe care le avem cu noi înșine. Acum avem ocazia să cultivăm o conexiune mai puternică între minte și inimă. Este momentul să fim sinceri cu noi înșine, să ne organizăm mai bine planurile, ideile, gândurile și visurile astfel încât să începem să construim acel viitor la care ne gândim de atât de mult timp.

Nu este o perioadă bună pentru acțiune, însă este o perioadă bună pentru a sta, a face planuri, a pune în ordine tot ce este important și a ne detașa de tot ce este vechi astfel încât, în momentul în care Mercur va ieși din retrograd, noi nu doar să fim pregătiți, ci să și acționăm.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---