Horoscop Speciale Special

Luna Nouă pe 20 aprilie. Ce se întâmplă în această zi

schedule 18 apr. 2023, 11:26

Luna Nouă pe 20 aprilie. Ce se întâmplă în această zi
Foto: David Carillet/Shutterstock.com

Acum ne putem conecta cu adevărat la sufletele noastre. Ne putem ruga pentru libertate, libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat, de a renunța la măști și de a ne arată adevărată față. În astfel de momente creăm cele mai bune și mai frumoase relații cu oamenii din jurul nostru și, totodată, suntem un exemplu pentru ci la care ținem. 

Cosmosul lucrează în favoarea noastră chiar și în această perioadă neagră, încărcată de energii intense în Univers. Pe cerul întunecat din cauza tuturor evenimentelor astrologice ce au loc va răsări o lună nouă ce aduce cu ea iubire, vindecare și libertate, mai exact libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat.

20 aprilie, zi interesantă în Cosmos. Ce se întâmplă în această zi?

Ziua de 20 aprilie face parte din triunghiul 19-20-21 - o perioadă cu 4 evenimente astrologice explozive ce ne dau lumea peste cap. Pe 19-20 aprilie are loc Eclipsa de Soare hibridă, prima eclipsă solară a anului, pe 20 aprilie Soarele intră în zodia Taur și, în același timp, avem și Lună Nouă tot în zodia Taur, iar pe 21 aprilie Mercur intră în retrograd.

Luna Nouă de pe 20 aprilie are loc în zodia Taur

Luna Nouă din aprilie are loc în zodia Taur, semnul sau preferat, cel în care se simte cel mai bine și cu care relaționează cel mai ușor. Taurul guvernează sentimentul nostru de siguranță și securitate. Această conexiune incredibilă dintre Lună și Taur ne oferă o oportunitate minunată de a ne conecta cu noi înșine și de a ne elibera de tot ce ne ține de trecut.

În mâinile noastre se află puterea de a face schimbările pe care ni le dorim de atât de mult timp; suntem liberi să fim cine vrem să fim, să trăim așa cum ne dorim și să construim viitorul la care visăm de atât de mult timp.

Mai mult decât atât, Universul ne oferă puterea de a ne conecta cu pământul, cu tot ce se află în jurul nostru astfel încât să putem trăi cu adevărat, să ne dăm seama ce contează în această lume astfel încât să cultivăm recunoștință în viața noastră și să apreciem lucrurile mărunte din momentul prezent.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---