Speciale Special

19-20 aprilie - prima eclipsă de soare a anului: se deschide portalul magic al trezirii sufletelor

schedule 18 apr. 2023, 10:26

19-20 aprilie - prima eclipsă de soare a anului: se deschide portalul magic al trezirii sufletelor
Foto: pixabay.com

Acest disconfort este necesar pentru creștere și transformare. Este ca o curățenie de primăvară pentru sufletul nostru, în care măturam resturile trecutului și facem spațiu pentru a îi permite energiei noi să curgă, să ne elibereze, să ne vindece și să ne dea aripi să trăim așa cum ne dorim.

Cosmosul vine cu bucurii incredibile pentru majoritatea zodiilor. Zilele de 19 și 20 aprilie sunt cu adevărat speciale deoarece aduc cu ele o Eclipsă de Soare puternică - aceasta nu doar că este prima Eclipsa de Soare a anului 2023, însă este și una hibridă - ceea ce înseamnă că în anumite locuri se va vedea ca o eclipsă totală, iar în altele ca o eclipsă inelară.

Suntem provocați să ne adâncim înțelegerea spirituală și să cultivăm un sentiment mai mare de armonie interioară. Pe măsură ce Soarele trimite energii aproape divine către noi, învățăm să onorăm calea unică a călătoriei noastre spirituale.

Ce trebuie să știm despre Eclipsa de Soare 19-20 aprilie?

Eclipsa de Soare va avea loc în zodia Berbec și va fi una hibridă. Energia unei eclipse de soare hibride este una electrizantă, transformatoare, care ne zguduie până în adâncul sufletelor. Este ca un val puternic de electricitate cosmică care ne ajută să ne trezim și ne propulsează înainte în călătoria noastră de creștere și evoluție.

19-20 aprilie. Prima Eclipsa de Soare a anului deschide portalul magic al trezirii sufletelor. Călătoria spirituală începe din acest moment

Această eclipsă de soare este despre noi începuturi și schimbări frumoase. Universul ne spune că este timpul să renunțăm la vechile modele și credințe din trecut și să îmbrățișăm o nouă cale. Energia se poate simți intensă și uneori inconfortabilă deoarece poate stârni emoții și poate scoate la suprafață lucruri de care până acum am tot fugit, le-am evitat sau le-am ascuns sub preș.

Ce trebuie să știm, totuși? Acest disconfort este necesar pentru creștere și transformare. Este ca o curățenie de primăvară pentru sufletul nostru, în care măturam resturile trecutului și facem spațiu pentru a îi permite energiei noi să curgă, să ne elibereze, să ne vindece și să ne dea aripi să trăim așa cum ne dorim.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---