Horoscop

19-20-21 aprilie - 4 evenimente astrologice explozive care ne vor da lumea peste cap

schedule 13 apr. 2023, 12:18

19-20-21 aprilie - 4 evenimente astrologice explozive care ne vor da lumea peste cap
Foto: Shutterstock

Acum putem descoperi care este sensul nostru în viață și ce ne face fericiți. Avem ocazia să ne rearanjăm viețile într-un mod pe care nu l-am crezut niciodată posibil. Universul ne spune să încetinim din fuga noastră prin viață, să reflectăm asupra lecțiilor învățate, să ne eliberăm de tot ce a absorbit sufletul nostru, să ne învățăm lecțiile și să ne reevaluăm prioritățile și visurile astfel încât să începem un capitol interesant și plin de provocări frumoase. Puterea este în mâinile noastre. Ajutați de Cosmos, reușim să facem tot ce ne propunem.

Penultima săptămână a lunii aprilie va fi una încărcată din punct de vedere energetic. Cosmosul lucrează mai intens ca niciodată și aduce nu una, nu două, nici trei, ci patru evenimente astrologice incredibil de puternice care ne vor trece printr-o avalanșă de stări și emoții, schimbări majore neașteptate și deconectări nu doar de trecut, ci și de karma negativă care ne-a ținut în loc până acum. Suntem pregătiți să încheiem acest capitol și să o luăm de la capăt pe un alt drum. Puterea este în mâinile noastre, transformarea începe cu fiecare dintre noi.

19-20-21 aprilie. 4 Evenimente astrologice explozive ce ne dau lumea peste cap

Care sunt aceste evenimente despre care vorbim?

19-20 aprilie: Eclipsa de Soare hibridă

Aceasta este prima eclipsă de soare a anului și deschide portalul magic al trezirii sufletelor. Universul ne spune că suntem pregătiți să ne începem călătoria spirituală.

Energia eclipsei este una electrizantă, transformatoare și atât de puternică încât nu va rămâne nicio persoană neafectată de ea. Este ca un val puternic de electricitate cosmică care ne zguduie să ne trezim și ne propulsează înainte în călătoria noastră de creștere și de evoluție

20 aprilie: Soarele intră în zodia Taur

Soarele își încheie călătoria prin ambițiosul și neînfricatul Berbec și se pregătește să intre în Taur, a doua zodie a horoscopului. Sezonul Taurului este un moment în care se fac salturi de credință, se îmbrățișează transformarea și se învață arta recunoștinței.

Pe măsură ce totul în jurul nostru se transformă și natura prinde viață, simțim că energia Soarelui ne transformă sufletele și ne încarcă de energie pozitivă. Taurul este adesea asociat cu plăcerile materiale, însă scopul sau depășește tot ce ține de planul financiar. Acest semn de pământ condus de Venus este forța care stabilizează un sentiment de adevărată semnificație și valoare în viața noastră prin armonizarea aspirațiilor fizice și spirituale.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---