Horoscop

Horoscopul dragostei 4 - 10 decembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 03 dec. 2023, 14:25

Horoscopul dragostei 4 - 10 decembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Inara Prusakova/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Planurile tale de viitor iau amploare în această perioadă. Încearcă să faci deciziile importante până la finalul acestei săptămâni, căci Mercur va fi retrograd începând cu 12 decembrie. Alocă spațiu imaginației tale să se extindă și să vezi toate drumurile care ți se deschid. Nu te grăbi să alegi doar o cale. În dragoste, fiecare alegere pe care o faci va duce la un alt rezultat. Dacă ești singură, comunică-ți cât mai curând sentimentele față de omul cu care ai vrea să începi o relație, pentru a evita neînțelegerile. În relație, încercați să vă stabiliți acum planurile și așteptările pentru următoarele 3 săptămâni.

TAUR

Colaborările tale devin din ce în ce mai mari și îți aduc ocazii în care să te extinzi și să-ți arăți adevăratele talente. Lasă-te controlată de imaginația ta, căci rezultatele vor fi pe măsură. În relație, partenerul tău va fi destul de receptiv la noile tale idei. Este important să știți ce puteți da în relație și ce vă așteptați să primiți unul de la altul. Comunicați deschis! Testați soluții la anumite probleme ale cuplului fără să vă grăbiți să stabiliți una definitivă. Dacă ești singură, ai grija la iluziile pe care ți le faci despre un personaj masculin din viața ta.

GEMENI

Simți nevoia să experimentezi și să găsești noi moduri de comunicare și soluții la problemele mai vechi. Dacă ești singură, te gândești să oferi o șansă aplicațiilor de dating. De asemenea, va trebui să reziști tentației de a evidenția defectele celor din jur. Nu e un moment bun nici să-ți dai cu părerea, dacă nu ți-a fost cerută. În relație, opiniile tale s-ar putea să creeze un disconfort partenerului. Încearcă să le comunici mai subtil și nu insista pe anumite subiecte. Încearcă să accepți diferențele în gândire și să ajungeți la un compromis.

RAC

Te vei simți mai inspirată și vei căuta noi modalități să-ți eficientizezi munca de la birou. Vei găsi soluții prin care să termini sarcinile repetitive mult mai repede. În relație totuși, rutina ți se va părea plictisitoare și vei căuta să aduci puțin mai multă spontaneitate. Nu alege ceva nebunesc, deoarece partenerul tău nu e obișnuit cu această latura a ta. Încearcă să faci totul treptat. Dacă ești singură, vei căuta un partener care are un aer nonșalant și care te ține ca pe ace. Simțul de aventură se va evapora, așa că nu alege un om care nu-ți poate îndeplini nevoile emoționale.

LEU

Creativitatea și modul în care te exprimi devin mult mai importante pentru tine. Nu încerca să-ți setezi un singur mod de-a face lucrurile. Observă, experimentează și descoperă care funcționează cu adevărat pentru tine. Dacă ești singură, această perspectivă te poate ajuta foarte mult și în viața romantică. Nu te grăbi să-ți selectezi viitorul partener din oamenii care arată un interes pentru tine până nu ieși măcar la o întâlnire cu fiecare dintre ei. Unii dintre aceștia te vor surprinde. În relație, vă împărtășiți visurile și speranțele nebunești pentru viitor și încercați să faceți câteva să devină realitate.

FECIOARĂ

Îți concentrezi atenția mai mult pe cămin și lucrurile pe care le poți îmbunătăți acasă. Unii nativi ai zodiei Fecioară vor căuta să-și facă un colțișor doar al lor, ca o oază de liniște. De asemenea, își vor redefini conceptul de „acasă”. Dacă ești singură, acest lucru va include interesul tău sporit în persoane care te acceptă așa cum ești și de care nu vei încerca să-ți ascunzi defectele. În relație, puteți să vă gândiți la un cămin mai mare sau la câteva redecorări. Dacă nu locuiți încă împreună, este posibil să vă gândiți serios la acest pas și să inițiați schimbarea, potrivit Garbo.

BALANȚĂ

Viața ta de zi cu zi va lua mai multă amploare, iar deciziile cu privire la rutina ta zilnică și orice alt fel de schimbare vor trebui făcute acum, înainte ca Mercur să intre în retrograd pe 12 decembrie. Dacă încă te obsedează o idee, poate este momentul potrivit să o pui în aplicare, fără să mai eziți. Este o ocazie bună să-ți rearanjezi programul. Dacă ești singură, acordă-ți timp de distracție și pentru întâlnire romantice. În relație, va deveni important să aloci timp în mod special partenerului și să nu vă lași atenția să fie captată de alte lucruri cât timp sunteți cu partenerul. Fiți cu adevărat prezente fizic, psihic și spiritual!

SCORPION

Atitudinea ta către aspectul financiar al vieții tale se extinde. Încearcă să semnezi orice contract și să negociezi ofertele primită înainte ca Mercur să-și înceapă retrogradul în Capricorn pe 12 decembrie. Este important să fii deschisă la schimbări și să abordezi orice sugestie cu flexibilitate. Unele lucruri nu se vor defini foarte bine în această săptămână. Dacă ești singură, vei observa această nesiguranță în omul cu care ai fi vrut să începi o relație. Dacă ieși la întâlniri, nu te speria de nehotărârea lor. În relație, s-ar putea să va aflați într-un impas sau într-o bifurcație a unui drum. Fiecare alegere va avea rezultate diferite și va trebui să chibzuiți foarte bine înainte.

SĂGETĂTOR

Va trebui să-ți oferi mai multă libertate în gândire și să-ți aloci timp să explorezi subiectele care te interesează acum. Vei merge pe drumuri lungi ca să-ți poți satisface curiozitatea. De asemenea, va trebui să înveți să-ți accepți imperfecțiunile și să nu forțezi stabilirea unor planuri concrete acum. Acestea se vor concretiza de la sine în următoarele săptămâni. Dacă ești singură, încearcă să te bucuri de prezent și nu te grăbi să intri într-o nouă relație. Comunicarea va fi oricum afectată de intrarea lui Mercur în retrograd. În relație, îți vei surprinde partenerul cu o excursie de sărbători într-un alt oraș.

CAPRICORN

Te bucuri de pacea și liniștea pe care ți-o oferă solitudinea. Vei folosi aceste momente să-ți lași gândurile să zboare și să descoperi noi modalități prin care să-ți îmbunătățești calitatea vieții de zi cu zi. Te vei gândi, de asemenea, ce lucruri trebuie înlocuite cât mai curând în casă. Nu te avânta la schimbări prea mari. Fă o prioritate din nevoile tale imediate. Dacă ești singură, nu vei dori să-ți dezechilibrezi ritmul și pacea cu persoane care nu-ți acordă respectul pe care îl meriți. În relație, vei dori să te distanțezi puțin de nevoile partenerului și să-ți acorzi timpul necesar să procesezi anumite schimbări din viața ta.

VĂRSĂTOR

Cercul tău social va îmbrățișa un nou membru, posibil partenerul unei prietene apropiate. Această schimbare vă va dezechilibra puțin ritmul și va trebui să abordezi situația cu răbdare. S-ar putea să aveți o introducere destul de anevoioasă. Dacă consideri că nu este destul de bun pentru prietena ta, nu-i spune acest lucru direct. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști o persoană foarte interesantă la o aniversare la care ai fost invitată. Dacă ezitai să te duci, acesta este semnul tău să accepți invitația. În relație, te confrunți cu indecizii în ceea ce privește cel mai bun cadou de Crăciun pentru partenerul tău. Îl poți întreba direct ce-și dorește mai mult.

PEȘTI

La început de decembrie, ai idei noi pe plan profesional și va trebui să-ți oferi spațiul necesar să poți să le vezi în mod obiectiv avantajele și dezavantajele. Listele vor deveni cele mai bune prietene ale tale. E important să nu faci decizii grăbite și să comunici eficient. Din 12 decembrie, Mercur Retrograd te va face să revizitezi aceste idei. În relație, există riscul unor mici neînțelegeri în această săptămână. Este important să explicați exact ceea ce vreți să spuneți și să nu lăsați loc de interpretare. Dacă ești singură, vei descoperi că persoana de care erai interesată vede lumea într-un mod destul de diferit și nu vei considera că relația ar funcționa tocmai din pricina acestor diferențe.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---