Horoscop

Mercur intră în Capricorn pe 1 Decembrie. Ghidarea îngerilor pentru prima lună de iarnă

schedule 29 nov. 2023, 11:19

Mercur intră în Capricorn pe 1 Decembrie. Ghidarea îngerilor pentru prima lună de iarnă
Foto: Shutterstock

Ghidarea îngerilor pentru prima lună din iarnă în funcție de zodia în care ne-am născut: 

Iarna începe cum nu se poate mai bine. În prima zi din decembrie Mercur, planeta comunicării, intră în ambițiosul Capricorn. Mesajele intuitive sunt din abundență în această perioadă, Universul încercând să ne trezească la realitate și să ne arate care este drumul pe care trebuie să mergem mai departe. Ne trezim din ignoranță și ne descoperim propriul destin.

Modul în care ne exprimăm în această perioadă devine întemeiat și intenționat, reflectând un sentiment de putere divină. Este ca și cum mesajele pe care le primim ar fi frânturi clare dintr-o sursă superioară a adevărului suprem.

Ghidarea îngerilor pentru prima lună din iarnă în funcție de zodia în care ne-am născut:

Horoscop Berbec:

Reflectă asupra creșterii tale personale. Acordă-ți un moment pentru a aprecia tot ce ai reușit până acum și pentru a stabili intențiile pentru anul următor. Acum este momentul pentru a pune bazele unui nou capitol.

Horoscop Taur:

Renunță la vechile obiceiuri și la tot ce nu îți mai servește și deschide-ți sufletul către noi posibilități. Universul te sprijină în toate deciziile pe care vrei să le iei în următoarea perioadă.

Horoscop Gemeni:

Acceptă și bucură-te de schimbarea pe care Universul ți-o trimite în cale. Primește-o cu brațele deschise și permite-i să îți arate cât de frumoasă poate fi viața dacă nu o mai trăiești după reguli stricte.

Horoscop Rac:

Comunicarea este cheia în tot ce faci în această perioadă. Exprimă-ți deschis gândurile și sentimentele. Conectează-te cu cei din jurul tău, întărește relațiile pe care le ai și îmbrățișează puterea iubirii adevărate.

Horoscop Leu:

Este timpul să ai mai multă grijă de tine. Hrănește-te cu iubire adevărată, renunțăla tot ce a fost și fă un pas mare în față, către un nou început. Nu mai privi în trecut pentru că nu mai găsești nimic acolo.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---