Showbiz

Culiță Sterp a primit bani falși pentru dedicații. Când și-a dat seama: „Asta mai lipsea”

schedule 22 dec. 2023, 09:12

Culiță Sterp a primit bani falși pentru dedicații. Când și-a dat seama: „Asta mai lipsea”
Sursa foto: Instagram Culita Sterp

Culiță Sterp a primit bani falși pentru dedicații. Când și-a dat seama și ce sfat le-a dat cântărețul celor care îl cheamă să le cânte la cele mai importante evenimente din viețile lor!

Culiță Sterp a primit bani falși la o cântare

Culiță Sterp este un cântăreț de manele cunoscut și apreciat de foarte multă lume, motiv pentru care este chemat să cânte în tot felul de locuri, mai ales la evenimente private. Acesta le este alături oamenilor la cele mai importante evenimente din viețile lor și deși iubește să facă lucrul acesta, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că face bani frumoși la cântările sale.

Deși de cele mai multe ori nu există incidente, la un eveniment unde a fost invitat să cânte recent, acesta s-a lovit de o situație care i-a lăsat un gust amar. Artistul a primit bani falși pentru dedicații, dar nu și-a dat seama imediat, ci la câteva zile după, când se afla într-un mall.

Culiță Sterp nu s-a putut abține și le-a povestit fanilor săi de pe rețelele sociale prin ce a fost nevoit să treacă, mai ales că a fost pus într-o situație stânjenitoare, când a dorit să schimbe o anumită sumă de bani. Imediat după ce a spus ce i s-a întâmplat, le-a oferit și un sfat oamenilor și anume să nu îi mai dea bani deloc, decât să facă asemenea gesturi din cauza cărora poate avea probleme sau se poate ajunge la poliție. Nu era vorba despre foarte mulți bani, ci doar de 100 de euro, dar ideea în sine l-a scos din minți pe cântăreț.



„Auziți ce pățesc la mall acum, am plecat de la schimb valutar. M-am dus să schimb niște bani, am venit cu copiii ăștia de la Turda, am fost cu ei să le luăm una-alta și m-am dus să schimb 3.000 de euro, nu aveam lei. Ce credeți, 100 de euro erau falși. Mi-au dat două optiun, ori să chemăm poliția să dați declarații, ori să îi rupem. Am nervii întinși la maxim. Am ales să î​i rupă. Nu mai dați bani falși la dedicații, dacă vreți să arătați că sunteți șmecheri. Mai bine cânt fără bani ca să fac belele. Asta mai lipsea.”, a povestit Culiță Sterp, pe TikTok.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---