Showbiz

Un nou scandal în lumea manelelor. Culiță Sterp și Babi Minune, la cuțite din cauza unei piese: „Numele meu este mare în România”

schedule 11 dec. 2023, 09:35

Un nou scandal în lumea manelelor. Culiță Sterp și Babi Minune, la cuțite din cauza unei piese: „Numele meu este mare în România”
Sursa foto: YouTube DeSanto Music Official & La Maruta

Un nou scandal în lumea manelelor. Culiță Sterp și Babi Minune sunt la cuțite din cauza unei piese pe care fostul soț al lui Carmen de la Sălciua i-ar fi furat-o colegului său de breaslă.

Culiță Sterp și Babi Minune, la cuțite din cauza unei piese

După ce Florin Salam și Jador s-au certat din cauza unei piese pe care fostul concurent de la Puterea Dragostei a cântat-o într-unul dintre concertele sale, a apărut un nou scandal în lumea manelelor din același motiv. De data aceasta, protagoniștii sunt Culiță Sterp și Babi Minune.

Deși cei doi nu au apucat să se cunoască personal, Babi Minune a avut o reacție dură pe internet, după ce a urmărit imaginile în care Culiță Sterp îi cântat una dintre piesele sale și ceea ce l-a deranjat este faptul că nu a menționat că melodia respectivă îi aparținea lui. Cuvintele utilizate nu au fost deloc unele blânde, iar cel mai tare l-a enervat pe partenerul de viață al Danielei Iliescu faptul că i s-a vorbit de sus, când nu era cazul.

„Am văzut și filmulețul pe care l-a postat Culiță. Nu l-am cunoscut personal, că n-am avut ocazia. El cântă în zonele alea, el cântă mai așa... și poate nu ne-am intersectat niciodată, din cauza că prestăm diferit. În primul rând, dacă tu vrei să scoți piesa «Ne vedem curând», piesa aia știi că îi aparține lui Bani Minune? Acolo tu spui că cântă cineva cunoscut. Fratele meu, să știi că chiar nu-mi pasă, că un nume în România asta am, nu de acum, am de peste 20 de ani.
Nu știu când cântai tu acum 20 de ani.În fine, nu vreau să fiu răutăcios, vorbesc exact cum ai vorbit și tu. Eu ți-am spus numele, cu toate că nu meritai, dar trebuie să specifici acolo «Băi, piesa aia nu-mi aparține mie, a fost o neînțelegere, cu toate că am cheltuit, am băgat bani», dar ai băgat bani în ceva care nu-i al tău. Nu e proprietate, drepturile ale mi se cuvin mie, dar dacă tu spuneai acolo și te făceai înțeles, să înțeleagă lume, că acum două săptămâni a mai fost o discuție tot așa, n-are rost să dau nume, că știți.
Nu e bine, chiar nu e bine, mie unu chiar nu mi se pare corect. Nu aveam nevoie să spui tu «Babi Minune», că numele meu este mare în România, și nu în România, în Europa chiar. Nu sunt mulțumit, vrei să te mint? N-ai vorbit cum a trebuit și crede-mă că nu m-a mulțumit faptul cum mi-ai spus, că e cineva cunoscut.Poate sunt cunoscut, fratele meu, și nu pentru tine, pentru oameni care ascultă muzică de ani de zile.
Tu, din moment ce le-ai cerut lor părerea, tu ai știut 100% că greșești, din moment ce nu-ți aparține. Așa că ar trebui să faci într-un fel să mă suni și pe mine: «Băi, îți datorez ceva, îți trebuie ceva, ai nevoie de ceva, te deranjează dacă scot și eu piesa asta? Îmi place mult». Eu nu cred că aș fi împotrivă. Din contră, m-aș bucura să cânți mai bine, ceea ce nu cred. În fine, atât am avut de zis ș mă bucura și pe mine să aud cuvinte frumoase, nu din astea că tu ești, și noi nu suntem. Adu-ți aminte că închideai și deschideai televizorul cu Babi Minune, așa că puteai să spui, era simplu.”, a spus Babi Minune, conform wowbiz.ro.

După ce Babi Minune și-a exprimat opinia, Culiță Sterp a venit la rândul lui cu o serie de explicații. Acesta a zis că îl apreciază pe colegul lui de breaslă pentru toată munca depusă în ultimii ani și că îl urmărește încă de pe vremea când era doar un copil.

El a încercat să ia legătura cu Babi Minune, pentru a-i explica situația, pentru că nu este deloc genul de persoană căreia să îi placă să între în scandaluri, iar mai apoi a postat și un video în care a vorbit despre piesa respectivă, despre ce s-a întâmplat acolo, de fapt, iar la final l-a felicitat și ea urat să aibă succesul acesta și peste 20 de ani, în ciuda faptului că i-a vorbit de sus.

„Ce mă frământă pe mine acum e problema asta cu piesa cu Babi Minune. Dacă intrați la mine pe TikTok o să vedeți că am postat acolo un filmuleț mai lung în care am explicat situația exact cum este. Eu i-am dat mesaj lui Babi după ce am aflat, adică nu am fost de rea credință, că piesa este deja făcută de el. I-am dat mesaj, i-am spus care-i treaba, am văzut că nu mi-a răspuns, probabil n-a văzut mesajul. Eu nu am numărul lui, i-am dat mesaj pe Instagram, am căutat care are cei mai mulți urmăritori. În legătură cu ce a vorbit el de mine pe aici pe internet și a vorbit așa un pic de sus și un pic... În fine, eu nu sunt genul care să intru în scandaluri și nu-mi place deloc.
Să fii sănătos, Babi, și să-ți ajute Dumnezeu, ești un băiat talentat, cânți de 20 de ani, cum ai zis tu. Te știu de când lucrai în serialul ăla, eu chiar mă uitam la el și, sincer, te apreciez pentru tot ce ai făcut tu. Dacă tu vrei și ți se pare că e ok, e alegerea ta.”, a fost replica lui Culiță Sterp, de pe TikTok.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---