Social Locale

Trei copii din Buzău sunt suspectați că au omorât un bătrân de 81 de ani pentru a-i fura bicicleta

schedule 25 mar. 2023, 12:17

Trei copii din Buzău sunt suspectați că au omorât un bătrân de 81 de ani pentru a-i fura bicicleta
Ajdin Kamber/Shutterstock

Tragica crimă a avut loc în orașul Pogoanele, județul Buzău. Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost omorât cu sălbăticie într-o vie, departe de localitate. Se presupune că autorii crimei sunt trei copii care l-au omorât pe bărbat pentru a-i fura bicicleta.

Crimă teribilă într-o localitate din Buzău. Trei minori sunt suspectați

Tragedia a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 22 spre 23 martie 2023, în afara localității Căldărăști, un sat din componența orașului Pogoanele, județul Buzău. Trei minori în vârstă de 9, 10 și 15 ani sunt suspectați că l-ar fi omorât pe bătrânul în vârstă de 81 de ani.

Copiii l-ar fi atacat pe bărbat în momentul în care se pregătea să plece acasă din via unde a lucrat toată ziua. Potrivit unor surse din apropierea anchetei, bătrânul s-ar fi luptat cu cei trei atacatori pentru a-și salva viața. În cele din urmă, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de un localnic din Căldărăști, care se îndrepta spre via sa.

Martorul care l-a găsit pe bărbat i-a zărit trupul dezbrăcat complet și acoperit parțial cu vegetație și pământ. Capul victimei îi era sprijinit pe un butuc de vie, iar pe corp erau vizibile urme de echimoze în urma loviturilor. Pe mâini, bărbatul avea semne lăsate de o funie, iar oamenii legii presupun că atacatorii așa și-au imobilizat victima.

Cine sunt cei trei copii suspectați de oribila crimă

După ce bărbatul a anunțat autoritățile , iar mai multe echipe de poliție și ambulanță au ajuns la fața locului l-au depistat pe bărbat cu brațele lângă corp, probabil acesta a reușit să își desfacă legăturile de la mâini sau agresorii i le-au desfăcut înainte să plece.

De asemenea, oamenii legii au identificat că victima avea pământ în gură și în pumni, probe care le-ar putea oferi procurorilor informații despre modul în care bătrânul a fost omorât. Cei trei copii care sunt suspectați de crimă sunt consăteni cu bătrânul omorât.

„Cei trei copii provin din familii monoparentale, unii fără tată, alții cu mame decedate, deci foarte săraci. Toți sunt beneficiari de ajutor social”, spune Ion Ștefan, șef Biroul de Asistență Socială Pogoanele.

Bicicleta pentru care ar fi fost omorât bătrânul a fost identificată în curtea copilului în vârstă de 15 ani. Cei trei minori care sunt acuzați de uciderea bătrânului vor fi asistați în timpul anchetei de către reprezentanții Protecției Copilului Buzău. Șeful Biroului de Asistență Socială Pogoanele a transmis că momentan minorii se află la domiciliile lor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---