Showbiz

Fiul Danei Nălbaru este un geniu. La doar 7 ani se pregătește pentru Bacalaureat și facultate: „E haios să ai așa un copil”

schedule 06 sept. 2023, 13:45

Fiul Danei Nălbaru este un geniu. La doar 7 ani se pregătește pentru Bacalaureat și facultate: „E haios să ai așa un copil”
Sursa foto: Instagram Dana Nalbaru

Fiul Danei Nălbaru este un geniu, iar la vârsta de doar 7 ani, acesta se pregătește pentru Bacalaureat și pentru facultate. Mama lui este mândră că are un asemenea copil.

Fiul Danei Nălbaru este un geniu la doar 7 ani

Dana Nălbaru este mândră de cei trei copii pe care îi are și pe care ea alături de partenerul ei de viață, Dragoș Bucur, i-au crescut așa cum au știut mai bine. Unul dintre aceștia, însă, reușește să îi lase cu gura căscată în fiecare zi și au realizat că este un geniu și chiar dacă nu a mers la școală nici măcar o zi din viața sa, se pregătește pentru Bacalaureat și facultate, la vârsta de doar 7 ani.

Despre Kadri, vedeta a povestit că fiul ei nu a avut niciodată nevoie să facă o ore și nici măcar nu ar fi avut idee la ce școală să îl înscrie, având în vedere capacitățile sale intelectuale care sunt cu multe peste ale celor de vârsta lui. Momentan, cel mic vrea să dea Bacalaureatul, pentru a-și asigura intrarea la mai multe facultăți, nefiind singurul caz de genul acesta. Până acum, are sute de cărți citite, iar părinții lui s-au obișnuit deja cu el.

Acesta este un copil care nu doar că învață și citește foarte mult, dar care se și joacă și este vesel tot timpul. Dana Nălbaru este uimită, de cele mai multe ori, de întrebările pe care le primește din partea celui mic și a povestit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, că avea doar cinci ani când a început să fie pasionat de chimie și să o studieze.

În plus, Kadri își alege singur cărțile, iar mama lui nu are nici măcar idee ce citește. Este mândră de copilul ei și crede că are un viitor foarte bun în față, îl susține în tot ceea ce face și este fericită că se și distrează, chiar dacă studiul este pe primul loc pentru el.



„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți. Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal.E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică.
E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a declarat Dana Nălbaru, potrivit viva.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---