Showbiz

Dana Nălbaru, adevăratul motiv pentru care s-a pocăit: „Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică”

schedule 18 apr. 2023, 08:46

Dana Nălbaru, adevăratul motiv pentru care s-a pocăit: „Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică”
Sursa foto: YouTube Fain & Simplu cu Mihai Morar

Dana Nălbaru a dezvăluit, în cadrul podcast-ului moderat de către Mihai Morar, care este adevăratul motiv pentru care a ales calea credinței și pocăința, iar totul are legătură cu fiul ei, care a suferit o intervenție chirurgicală din cauza căreia era pe punctul de a-și pierde viața. Iată ce a declarat!

Dana Nălbaru, despre motivul pentru care s-a pocăit

Dana Nălbaru a fost invitată în podcast-ul pe care Mihai Morar îl moderează pe YouTube, unde a adus în discuție mai multe subiecte sensibile. Printre altele a vorbit și despre motivul pentru care s-a pocăit, scoțând în evidență mai ales faptul că nu este făcută pentru a fi persoană publică și i-a promis gazdei sale că nu va mai merge într-un alt podcast, din simplul motiv că nu îi stă în fire.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a declarat Dana Nălbaru, în podcast-ul lui Mihai Morar

Dana Nălbaru a trecut prin multe momente grele de-a lungul vieții sale, dar niciunul dintre ele nu se poate compara cu cel în care fiul ei s-a îmbolnăvit. A fost ceva greu de îndurat chiar și pentru o femeie atât de puternică precum este ea, dar și o perioadă în care și-a dat seama de foarte multe lucruri și anume că poate trăi în lume, dar nu cu lumea, dar și că poate fi fericită cu puține lucruri. Cel mai mult a durut-o faptul că a crezut că băiatul ei își va pierde viața și, pur și simplu, nu mai știa ce să facă, doar că din fericire, el a scăpat cu bine.

 „Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. (…) Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”, a mai zis ea.

Deși era o situație în care, de regulă, mamele ar fi disperat, ea a preferat să nu o facă și și-a păstrat credința că totul va fi bine, s-a așezat în genunchi și s-a rugat, iar atunci a știut că băiatul ei va fi bine, în urma intervenției. Este conștientă că părerile oamenilor despre cei care se pocăiesc sunt împărțite, dar pe ea a ajutat-o enorm faptul că s-a încrezut în Dumnezeu, pentru că i-au dispărut toate fricile.

 „Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a adăugat Dana Nălbaru.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---