Showbiz

DOC, adevărul despre certurile cu Bianca Patrichi: „Când m-am întors acasă am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală”

schedule 22 apr. 2023, 09:19

DOC a oferit, de curând, câteva declarații despre certurile pe care le-a avut în cadrul competiției Survivor România, dar mai ales despre situația cu Bianca Patrichi. Acesta a aflat, după revenirea în țară, că a fost acuzat de hărțuire sexuală și a fost de-a dreptul șocat.

Doc a vorbit despre situația cu Bianca Patrichi

Lupta lui DOC în cadrul emisiunii Survivor România s-a terminat mult mai devreme decât ar fi sperat, fanii lui fiind dezamăgiți că nu l-au mai putut urmări pe traseu. Deși multă lume l-a apreciat pentru felul în care a luptat în concurs și pentru sinceritatea de care a dat dovadă, au fost și persoane care au dat cu el de pământ pentru lucrurile pe care le-a făcut, dar și pentru felul în care se comporta cu colegii ei.

După revenirea în țară, fostul concurent al emisiunii de la Pro TV a fost invitat în rubrica sosurilor picante a lui Cătălin Măruță, unde a fost pus să discute despre mai multe situații, inclusiv despre cea cu Bianca Patrichi. Acesta a aflat de la partenera sa de viață, după revenirea în țară, că a fost acuzat de hărțuire sexuală, din cauza imaginilor cu el și fosta sa colegă care au devenit virale pe internet.

Este vorba despre cele în care DOC a stat pentru prea mult timp în spatele Biancăi Patrichi și s-a apropiat mult prea tare. Intenția lui nu a fost deloc cea despre care s-a vorbit și cumva s-a bucurat că a fost nevoit să discute pe marginea acestui subiect controversat, pentru a lămuri pe toată lumea.

„Faza cu Bianca. Când m-am întors acasă am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală. Nevastă-mea zice: ‘La un moment dat, Bianca stătea în poziția ei caracteristică pentru a-și arată caracteristicul și tu erai în spate și te-ai apropiat de caracteristic cu fața. E ca ca o tamponare în trafic, la care faci o amiabilă. Dar nu a fost voită. Eu mă uitam în față, la traseu, și am intrat într-o mică coliziune cu caracteristicul. Coliziunea nu a fost voită, pentru că acolo n-ai proteine și n-ai bumper. Gata, am spus-o și pe asta”, a zis DOC, la Pro TV.

Mai apoi, a fost întrebat de ce femeie celebră a fost atras în tinerețe, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară. Este vorba chiar despre Dana Nălbaru.

„Stai să-mi dau seama dacă am fost în tinerețe. Dana Nălbaru, că eram mic și eu. Citesc, nu mi-e rușine. Suntem băieți mari. Erau câteva femei frumoase la televizor, era una dintre ele. Are și acum o frumusețe naturală. Mie îmi plac nealterările naturii”, a mai zis fostul Faimos.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---