Showbiz

Răzvan Danciu, despre presupusa idilă dintre Alin Chirilă și Andreea Moromete de la Survivor: „Nu cred că s-ar risca el să facă...”

schedule 01 mar. 2023, 11:46

Răzvan Danciu a oferit câteva detalii de-a dreptul interesante despre presupusa idilă dintre Alin Chirilă și Andreea Moromete de la Survivor. Acesta crede că el nu s-ar fi riscat să facă una ca asta, mai ales că are o familie care îl urmărește și care îl așteaptă acasă. Iată ce a mai zis fostul Războinic!

Răzvan Danciu, despre Alin Chirilă și Andreea Moromete

Una dintre cele mai recente ediții ale emisiunii Survivor România i-a pus pe jar pe cei din fața micilor ecrane, odată cu difuzarea imaginilor în care Alin Chirilă și Andreea Moromote au plecat în junglă, departe de colegii lor. Unii au tras repede conluziile și au refuzat orice fel de explicație venită din partea lor, spunând că s-au aventurat pentru a petrece timp unul alături de celălalt, nu pentru hrană.

Răzvan Danciu, care a petrecut și el trei săptămâni în cadrul emisiunii de la Pro TV, nu s-a putut abține să nu își dea și el cu părerea despre cele petrecute acolo și îl crede pe cuvânt pe fostul lui coleg de echipă că nu a făcut nimic, pentru că și el a plecat în căutarea crabilor alături de Andreea Moromete, deoarece aceștia nu se găsesc în apă, ci mai departe de locul în care se aflau ei. Crede cu tărie că nu există vreo legătură specială între ei și nici nu crede că vreunul dintre ei ar fi riscat să fie eliminat din concurs.

„Noi când semnăm contractul e scris clar. Tu fiind Războinic, nu ai un nume ca un Faimos. Te duci acolo ca Războinic și nu-ți permiți să încalci regulamentul, pentru că îți riști locul în competiție. Și, crede-mă, niciunul dintre noi nu vrea. Sunt crabi, nu stau lângă apă. Îi prinzi cu mâna. Am fost și eu cu Moromete, cu Ciomag, să prindem crabi, nu altceva, după mâncare. Chestia pe care nu am înțeles-o, în schimb, este cu animalul ăla foarte mare. Pentru că noi suntem oricum într-o zonă destul de sigură și auzind un animal…
Mă gândesc până unde au putut ei să meargă. Eu am stat trei săptămâni și deja aveam unele gânduri, dar ei de două luni… Ajungi să te izolezi, să vorbești cu cineva cu care rezonezi mai mult”, a declarat Răzvan Danciu, pentru Pro TV.

Un prieten bun de-ai lui Alin Chirilă a vorbit și el pe marginea acestui subiect, susținând că îl cunoaște pe Războinic de aproximativ patru ani și că nu îl vede făcând acest lucru, mai ales că știe de faptul că partenera lui îl urmărește în fiecare seara și, de asemenea, îl susține așa cum știe ea mai bine.

„Eu susțin ideea că a plecat acolo în pădure, în junglă, să caute hrană. Îl cunosc de cel puțin patru ani de zile. Îl știu ca pe un om foarte harnic, familist convins. Își iubește cei doi copii, nevasta. Nu cred că s-ar risca el să facă…. amor, ca să zic așa. Mai ales în fața unei națiuni întregi. El e conștient că soția îl urmărește în fiecare seară. ”, a zis prietenul lui, la Pro TV.


„În unele circumstanțe poate părea mai agresiv. Noi l-am ales lider pe traseu, să dea sfaturi pe traseu și nu în camp. Dacă ești lider trebuie să te mulezi pe fiecare caracter în parte. Când vorbește Alexandra Porkolab despre o fostă concurentă despre care a spus Alin că i-ar fi dat un pumn, era Maria Lungu. Pentru că Maria provoca foarte mult, dar n-ar fi făcut niciodată chestia asta. Sunt niște lucruri spuse la nervi. Nu sunt de acord cu Alexandra Porkolab, mi se pare puțin deplasată și a exagerat”, a mai zis Răzvan Danciu, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---