Showbiz

De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatorul a fost plecat din țară câteva săptămâni

schedule 20 oct. 2023, 12:08

De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatorul a fost plecat din țară câteva săptămâni
Sursa foto: YouTube Antena 1

Timp de câteva săptămâni bune, Dani Oțil a lipsit de la Neatza cu Răzvan și Dani, ceea ce i-a făcut pe fanii emisiunii să își facă griji serioase. Care a fost adevăratul motiv.

De ce a lipsit Dani Oțil de pe micile ecrane

Dani Oțil a lipsit pentru o perioadă îndelungată de timp din cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de bunul lui prieten, Răzvan Simion, la Antena 1. Absența sa de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost un motiv real de îngrijorare pentru fanii matinalului, care nu au știut exact motivul. Aceștia și-au exprimat îngrijorarea în secțiunile de comentarii sau prin intermediul mesajelor private.

În dimineața zilei de vineri, îndrăgitul prezentator și-a făcut revenirea pe micile ecrane și a fost primit așa cum se cuvine de către colegii lui de platou. Deși a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, nimeni nu și-a dat seama de ce a plecat din țară.

Ei bine, acesta a primit propunerea de a prezenta „Power Couple România – La bine și la greu”, noua emisiune de la Antena 1, unde vor participa nouă cupluri de vedete de la noi din țară. Acesta nu a stat pe gânduri, a acceptat oferta, motiv pentru care nu a putut fi prezent la Neatza cu Răzvan și Dani, emisiunea filmându-se peste hotare. Este pentru prima dată în viața sa când face parte dintr-un proiect din cauza căruia a lipsit atât de mult de la matinal, dar nu a regretat nicio clipă decizia luată, fiindcă este o fire competitivă și i-a plăcut enorm genul acesta de concurs.

Așadar, cei care și-au făcut griji pentru îndrăgitul prezentator trebuie să stea liniștiți, pentru că nu i s-a întâmplat nimic, ci doar va modera competiția pe care doritorii o vor putea urmări pe micile ecrane anul viitor.

„Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex. Însă a existat și o parte grea a acestei decizii. Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza. Dar am făcut-o pentru o producție în care cred și care simt că mi se potrivește mănușă – îmi plac provocările pe care le aduce participanților și am rezistența necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist și 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---