Showbiz

Feli a refuzat să urce pe scenă la un concert din Mureș. Declarații neașteptate: „Nu am fost băgați în seamă”

schedule 29 aug. 2023, 08:58

Feli a refuzat să urce pe scenă la un concert din Mureș. Declarații neașteptate: „Nu am fost băgați în seamă”
Sursa foto: Instagram Feli

Feli a refuzat să urce pe scenă la un concert din Mureș, iar la scurt timp după aceea le-a explicat fanilor care o așteptau de ce a luat această decizie.

De ce a refuzat Feli să urce pe scenă

Feli este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, motiv pentru care este chemată să cânte în toate colțurile țării. Vedeta ar fi trebuit să susțină un concert în comuna Deda, județul Mureș, dar a refuzat să mai urce pe scene, iar mai apoi și-a cerut scuze în fața locuitorilor care au așteptat-o cu brațele deschise, din cauza proastei organizări care a scos-o din sărite.

Din câte a povestit chiar ea, pe contul său de Instagram, a mers alături de echipa sa la probele de sunet, iar seara la scena respectând în felul acesta obligațiile pe care le avea. A deranjat-o extrem de tare faptul că nu au fost deloc băgați în seamă și că au așteptat mai bine de o oră să intre pe scenă, iar când mai erau 5 minute până la începerea concertului, artista a refuzat să cânte. Pune mare preț pe omenie și respect, iar ele au lipsit cu desăvârșire din partea celor din organizare, de data aceasta.

„Mesaj pentru locuitorii comunei Deda, județul Mureş. Îmi pare extrem de rău că nu am mai urcat pe scenă în seara asta, dar din cauza proastei organizări nu s-a mai ținut concertul.
Eu și trupa mea am fost prezenți atât la probele de sunet, cât și la scenă seara, ne-am respectat obligațiile aşa cum se întâmplă dintotdeauna. Toată ziua, inclusiv seara, NU am fost băgați în seama, ba mai mult, am fost ignorați.
Am aşteptat de aproape 1 oră și jumătate să intram pe scenă după „În 5 minute intrați”.
Eu am o mare iubire și respect faţă de publicul care vine la concertele mele. Cine a fost vreodată la un concert al meu, știe.

O să revin mâine cu un story despre întreaga poveste.
Îmi pare rău, dar pentru mine pe primul loc în legătura cu un om sunt OMENIA şi RESPECTUL. În seara asta, din cauza proastei organizări nu am avut parte de niciuna din cele două”, a transmis Feli, pe Instagram.

La câteva ore distanță, așa cum a promis, Feli a revenit cu explicații. Vedeta a plecat imediat spre casă, refuzând vehement să mai petreacă timp în comuna unde ar fi trebuit să își susțină concertul. Cântăreața le-a spus fanilor ei că regretă din tot sufletul că s-a ajuns într-o asemenea situație și și-a cerut scuze în fața oamenilor care au mers la concert și au așteptat-o. De-a lungul anilor, a cântat în tot felul de locuri și de condiții din iubire pentru ceea ce face, dar niciodată nu i s-a întâmplat ceva asemănător. A avut parte de o zi urâtă pe care ar vrea să o poată șterge cu buretele, dar pe care probabil nu o va uita prea curând.

„Am ajuns azi dimineață la nu mai știu, 6, la 7 am adormit. Am venit din comuna Deda, județul Mureș, seara târziu, către casă. Am ales să nu mai stăm să mai dormim acolo și să venim acasă. Ieri trebuia, cum și ziceam, să vă cântăm, să ne bucurăm împreună, să facem schimb de energie frumoasă, dar din cauza unei foarte proaste organizări, nu s-a mai putut întâmpla treaba asta. Eu regret din tot sufletul meu, îmi cer scuze eu oamenilor care au venit la concert, au așteptat. Poate au așteptat cu copilași mici ca noi să urcăm pe scenă, dar n-au avut cu cine lucra.
Eu și trupa mea, de 8 ani, de toți anii, am cântat în toate condițiile și necondițiile, din iubire pentru muzică și din iubire pentru oameni. Mie niciodată nu mi s-a mai întâmplat ce mi s-a întâmplat aseară acolo, cu repet și subliniez, organizatorii care nu au organizat nimic. A fost o zi destul de nașpa, urâtă emoțional, fizic, psihic, emoțional. Efectiv am ajuns la scenă să facem probele de sunet, așa cum spuneam în story-ul anterior. Nu am fost băgați în seamă ”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---