Showbiz

Răzvan Simion și Daliana Răducan, pregătiri pentru nuntă. Când va avea loc evenimentul: „Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț”

schedule 16 nov. 2023, 08:11

Răzvan Simion și Daliana Răducan, pregătiri pentru nuntă. Când va avea loc evenimentul: „Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț”
Sursa foto: Instagram Razvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan fac pregătiri intense pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Când va avea loc nunta și ce a declarat prezentatorul de la Antena 1!

Răzvan Simion și Daliana Răducan, pregătiri pentru nunta de anul viitor

Nunta este un eveniment extrem de important din viața oricărui cuplu, iar Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc deja pentru ziua cea mare. Aceștia sunt foarte emoționați pentru ceea ce va urma, iar prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit pe marginea acestui subiect la XNS.

Cei doi îndrăgostiți au decis că a venit vremea să își ducă relația la un alt nivel, iar unirea destinelor lor va avea loc anul viitor, după cum chiar el a povestit. Aceștia s-au răzgândit de mai multe ori, când a venit vorba de nuntă. Inițial, își doreau ceva mic, la care să ia parte doar cei mai importanți oameni din viețile lor, după care lista de invitați a început să se tot mărească.

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult (n.r. râde)”, a declarat Răzvan Simion, la XNS.

Momentan, ei nu au nici cea mai mică idee unde se vor căsători, pentru că nu este neapărat important dacă nunta va avea loc în țară sau în afara acesteia, doar că în ambele cazuri trebuie să țină cont de numărul de invitați. În ceea ce privește alegerea nașilor, aceștia nu fac parte din lumea mondenă. Răzvan Simion a mai zis și că ar fi vrut să îl pună cavaler de onoare pe colegul și prietenul lui, Dani Oțil, dar crede că mai degrabă ar fi potrivit fiul acestuia.

Rămâne de văzut cum va arăta ziua cea mare, dar cert este că Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc încă de pe acum, pentru că își doresc să aibă parte de o zi unică, pe care nimeni să nu o uite.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult în pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a mai povestit el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---