Showbiz

Răzvan Simion, pregătit pentru nunta cu Daliana Răducan. Declarațiile prezentatorului: „Totul este stabilit”

schedule 30 iun. 2023, 09:30

Răzvan Simion, pregătit pentru nunta cu Daliana Răducan. Declarațiile prezentatorului: „Totul este stabilit”
Sursa foto: Instagram Razvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Ce a povestit prezentatorul de la „ Neatza cu Răzvan și Dani” despre ziua nunții!

Răzvan Simion, detalii despre nuntă

Se anunță o nuntă de zile mari în lumea mondenă și anume cea dintre Răzvan Simion și frumoasa lui parteneră de viață, Daliana Răducan. Cei doi sunt la un pas de a-și uni destinele, iar de curând îndrăgitul prezentator a dat câteva detalii despre cum va arăta ziua cea mare, spunând că totul este deja pus la punct, doar că momentan nu poate dezvălui data șin nici locația unde va avea loc.

De asemenea, Răzvan Simion a mai precizat, conștient că fanii lui sunt curioși, faptul că evenimentul va avea loc, cel mai probabil, anul viitor. Vrea ca totul să o fie o poveste în cazul lor, la fel cum a fost încă din prima clipă în care au anunțat că își vor uni destinele, moment în care se aflau în Mexic. Deși nu știe nimeni clar unde se vor căsători, cert este că va fi o zi pe care atât ei, cât și cei care le vor fi alături nu o vor uita.

În timp ce el este un tip spontan, frumoasa lui parteneră de viață iubește să aibă totul pus la punct până la cel mai mic detaliu, așa că a avut grijă să aibă încă de pe acum și rochia de mireasă pregătită, dar și locul în care vor petrece. Cu părere de rău, Răzvan Simion a menționat că sunt singurele detalii pe care le poate oferi. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în anul 2021, la scurt timp după ce prezentatorul și Lidia Buble și-au spus adio și chiar dacă nu foarte multă lume credea în legătura dintre el și Dalina Răducan, iată că acum cei doi se pregătesc pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. Sunt foarte fericiți împreună, iar el a precizat că la vârsta pe care o are, este foarte important să știe că are stablitate.

”A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta). Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede. (râde)”, a declarat Răzvan Simion, pentru ego.ro.



„La vârsta mea, statornicia e o chestiune care ar trebui să te definească. La anul se întâmplă, te anunțăm, îți dai seama. Nu putem să vă destăinuim aceste aspecte (n.r despre locație), dar se lucrează intens la o nuntă. Depinde cum o să ne iasă calculele. Oamenii nu mai organizează nunți, oamenii fac calcule, e ca un business ăsta.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---