Showbiz

Aris și Alexia Eram, invitați la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine i-a pregătit, de fapt, pentru competiția America Express

schedule 04 dec. 2023, 13:02

Aris și Alexia Eram au fost invitați în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde au dat detalii despre competiția America Express. Cine i-a pregătit, de fapt, pentru acest concurs și cum!

 Cine i-a pregătit pe Aris și Alexia Eram pentru competiția America Express

Aris și Alexia Eram formează una dintre cele mai iubite echipe de la America Express. Deși multă lume nu a avut încredere în ei la început și nicio părere prea bună, pe parcurs au început să primească o foarte mare susținere din partea oamenilor. Aceștia nu doar că le-au ajuns la inimi telespectatorilor, dar i-au și făcut să își schimbe opinia despre ei, să realizeze că sunt doi copii educați și deștepți, care au luptat din greu pentru a ajunge pe primele locuri.

Ceea ce fanii competiției au mai apreciat la ei, pe lângă toate acestea, a fost faptul că au jucat de fiecare dată corect, au respectat regulile și le-au arătat tuturor cât sunt de puternici. Astăzi, de la primele ore ale dimineții, concurenții emisiunii de la Antena 1 au fost invitați la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde au vorbit despre întreaga experiență de care s-au bucurat împreună, dar mai ales despre momentele dinainte de concurs.

Încă din prima ediție, a fost clar că frații Eram erau pregătiți din toate punctele de vedere, iar astăzi au povestit că tatăl lor a fost cel care a avut grijă ca înainte de începerea filmărilor să îi pregătească pentru tot ceea ce va urma, motiv pentru care le sunt recunoscători.

Alexia Eram crede că este foarte importantă educația în acest show și tocmai de aceea, ei s-au bazat foarte mult pe cunoștințele lor.

”Contează foarte mult educația în acest show și ce știi tu, mi se oare că te poate ajuta în anumite misiuni. Am avut două ședințe, dar micuțe. Ne-a făcut niște prezentări powerpoint despre America de Sud, toate țările, mâncarea, dansurile și a trebuit să citim înainte să plecăm. Evident, am uitat jumătate”, a declarat Alexia Eram, la Antena.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---