Showbiz

Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Dani Mocanu: „Sunt prima iubită cu care s-a...”

schedule 07 apr. 2023, 12:04

Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Dani Mocanu: „Sunt prima iubită cu care s-a...”
Sursa foto: YouTube WOWNews

Bia Khalifa a acceptat invitația Corneliei Ionescu de a merge în cadrul emisiunii sale, Online Story, unde a vorbit despre mai multe aspecte legate de viața sa privată, inclusiv despre relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu. Iată ce a povestit blondina!

Bia Khalifa, despre relația cu Dani Mocanu

Bia Khalifa este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut pentru adulți de la noi din țară. Blondina a reușit să atragă atenția asupra sa nu doar prin intermediul conținutului pe care îl are pe rețelele sociale, ci și prin intermediul relațiilor pe care le-a avut. Cea mai recentă dintre ele, de pe urma căreia a izbucnit și un real scandal, fiind cea cu Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Deși părea că vor forma un cuplu pentru multă vreme și că se înțeleg de minune, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa și chiar și-au adresat cuvinte dure unul altuia, după ce povestea lor de iubire a ajuns la final. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, ea a vorbit despre toate cele întâmplate între ei, menționând că el era disperat după atenție, o amenința de pe un cont fals și nu a putut să accepte nimic din toate acestea.

"Eu nu sunt disperată după atenție așa cum era el. Tremura de nervi și mă obliga să fac Tik-Tok-uri cu el. Mă ținea în casă(...) Mă amenință de pe un cont fake și oricum mă amenința și așa mai departe, numai că în instanță trebuie să dovedești.  Eu am ceva înregistrări, dar chestiile acestea nu o să le fac niciodată publice pentru că eu vreau să câștig procesul acesta și o să-l câștig, atâta pot să spun", a declarat Bia Khalifa, în emisiunea Online Stoy by Cornelia Ionescu.

Mai apoi, a adus în discuție o altă relație care și-a pus amprenta asupra carierei sale, la vremea respectivă și anume cea cu Dani Mocanu, despre care a menționat că nu mai știe exact ce a însemnat pentru ea, deoarece s-a întâmplat acum foarte, foarte mult timp. Ceea ce a zis, în schimb, este faptul că ea este prima iubită cu care el s-a pozat, cu care s-a afișat în public. Crede, de asemenea, că fiind prea mică pentru a avea idee ce ar trebui să vorbească, și-a făcut foarte mult rău pe atunci, dar i-a trecut destul de repede.

"Nu mai știu ce a însemnat Dani Mocanu pentru mine. E atât de veche povestea asta, e prea veche. Nici nu îmi mai aduc aminte. Am chestiile mele. Sunt prima iubită cu are s-a pozat. Eu nu am absolut nimic cu el. Mi-a făcut la vremea respectivă foarte mult rău. Eram un copil care eram invitată de televiziuni și nu știam ce să vorbesc și ei pentru rating încercau să-mi facă rău, să mă ia la mișto.", a mai zis ea.


  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---